Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Υφυπουργός Παιδείας: Δεν μειώνεται άλλο η εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Δεν υπάρχουν υποψήφιοι δύο ταχυτήτων λόγω των κλειστών Λυκείων στις κόκκινες περιοχές - Έχει τελειοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021
.

Δεν θα γίνει νέα μείωση στην εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω μείωση της ύλης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα δώσουν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις, το απέρριψε κατηγορηματικά. «Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, ήδη υπήρξε μείωση της ύλης κατά 30% και αυτό τους έχει γνωστοποιηθεί ώστε να μην αιφνιδιαστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή.

Δεν υπάρχουν υποψήφιοι δύο ταχυτήτων λόγω των κλειστών Λυκείων στις κόκκινες περιοχές - Έχει τελειοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αναφερόμενη δε στα λύκεια που βρίσκονται στις κόκκινες περιοχές και παραμένουν κλειστά, σημείωσε ότι οι μαθητές κάνουν μάθημα εξ αποστάσεως προσθέτοντας ότι αυτή η εκπαίδευση έχει τελειοποιηθεί και γίνεται με τον αρτιότερο τρόπο. Απαντώντας μάλιστα στις φωνές για μαθητές δύο ταχυτήτων τόνισε ότι «δεν υπάρχουν μαθητές δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν μαθητές που διδάσκονται με δύο διαφορετικούς τρόπους».

Πατήστε εδώ για να δείτε την εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου