Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Νέο Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) Θεμάτων - Συνεχείς δοκιμές





















Στο πλαίσιο της παραλαβής του νέου Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, πραγματοποιείται δοκιμαστική λειτουργία στο σύνολο του εξοπλισμού και για όλα τα εξεταστικά κέντρα
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Η συμμετοχή στη δοκιμαστική λειτουργία αφορά στο σύνολο των Διευθύνσεων Δ.Ε. και των σχολικών μονάδων που έχουν παραλάβει τον εξοπλισμό είναι υποχρεωτική (υπενθυμίζεται ότι η διοικητική λειτουργία των σχολικών μονάδων συνεχίζεται και όσο αυτά βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας).

Οι χειριστές του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ) θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και ιδιαίτερα κατά τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η προσομοίωση των εξετάσεων.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραπάνω δοκιμή, που είναι υψίστης σημασίας για την υλοποίηση των επερχόμενων εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα πρέπει να συμβάλλουν τα μέγιστα για την υλοποίησή της, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση στους χειριστές του συστήματος ΣΑΜ, οι οποίοι κατά προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν ειδικότητα πληροφορικής, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του αντικειμένου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου