Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Προληπτική αναστολή έως τις 28 Φεβρουαρίου της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών (ΕΠΑΣ, ΙΕΚ, ΚΕΚ) και των ΒΝΣ του ΟΑΕΔ

Από τον ΟΑΕΔ γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με τις Ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
,

- αναστέλλεται η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΟΑΕΔ, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το πρωί και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για όλη την Περιφέρεια Αττικής.

- αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το πρωί και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για όλη την Περιφέρεια Αττικής και διενεργείται η εκπαιδευτική διαδικασία με την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Ενημέρωση.

- παρατείνεται η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας στις εκπαιδευτικές δομές των ΙΕΚ και ΚΕΚ του ΟΑΕΔ και συνεχίζεται η υποχρεωτική διενέργεια σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας στα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του ΟΑΕΔ συνεχίζουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία, με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που δεν είναι συμβατή με τον βαθμό και το είδος της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Ενημέρωση.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ καθώς και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου