Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Σε ΦΕΚ η απόφαση με την επέκταση των μέτρων για την πανδημία COVID-19 έως 15 Φεβρουαρίου 2021 - Τι θα ισχύσει για τις εκπαιδευτικές δομές (σχολεία, ΑΕΙ, ΑΕΝ, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.)

























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ με την οποία επεκτείνονται τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 έως τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε όσα αναφέρονται στην απόφαση για σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, ΑΕΙ, κολλέγια, ΑΕΝ και κάθε άλλη εκπαιδευτική δομή.


Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


14 σχόλια:

  1. Έχουμε κανένα νέο για εισακτεους αστυφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι 310 ρε μεγάλε ? Πότε βγήκε η προκήρυξη?

      Διαγραφή
    2. Κοροϊδεύει ρε. Πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ κρύβονται πολλά κομπλεξικα παιδακια αμουστακα. Μην δίνετε σημασία σε κακοπροαιρετα σχόλια. Θα μπούμε όλοι φέτος όσοι δεν μπήκαμε πέρυσι. Ειδικά οι του παλαιού συστήματος . Πάμε δυνατά μάγκες.

      Διαγραφή
    3. Οταν δεν σας αρέσει η απάντηση βγάζετε κομπλεξ και ειρωνεία..310 θα πάρει..καθίστε διαβάστε

      Διαγραφή
    4. Πολλούς λες παιδάκι.το πολύ 100 πρέπει να πάρει. Εσυ κάτσε διάβασε. Τι έγινε σε έκοψαν στο 1.000 πέρυσι και αγχώθηκες; διαβάζουμε πριν γεννηθείς Εσυ.

      Διαγραφή
    5. Οταν θα βγει η προκύρηξη, θα σε περιμένω να μου πεις ότι είχα δίκιο.

      Διαγραφή
    6. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσους θα πάρουν . Έχω συγγενείς στην αστυνομία και δεν ξέρουν τίποτα ακόμα .

      Διαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο υφάκι..εγώ δεν σου απεύχομαι να μπεις και συ στο σώμα φιλαράκι μου..ρώτησες κάτι, το απάντησα..από κει και πέρα είτε το δέχεσαι είτε το απορρίπτεις..και αμούστακος όπως προείπες είμαι,15χρονος δεν είμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ποιος σου το είπε ότι θα πάρουν τόσους? Το να λες "περιμένετε και θα δείτε " δεν λέει κατι. Μίκα με αποδείξεις και θα σε πιστέψουμε .

      Διαγραφή