Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Προς παράταση το lockdown - Έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού και πίεση στα νοσοκομεία οδηγούν τις εξελίξεις




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Όλο και περισσότερο απομακρύνεται το σενάριο της μερικής άρσης του lockdown από την 1η Μαρτίου, με το σχέδιο να υπάρξει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και λιγότερος φόβος από τον κορωνοϊό μέχρι το Πάσχα να πηγαίνει περίπατο.

Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη για τις αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το άνοιγμα καταστημάτων και πιθανώς και σχολείων καθώς την Παρασκευή θα συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών και θα εισηγηθεί τα επόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με τα κρούσματα να ξεπερνάνε για πρώτη φορά έπειτα από καιρό τον αριθμό των 2.000 και τα νοσοκομεία να εκπέμπουν SOS, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το lockdown θα παραταθεί τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμα.

Προφανώς, και τα σχολεία επηρεάζονται από τις νέες καταστάσεις και δεν διαφαίνεται πλέον φως στον ορίζοντα σε σύντομο διάστημα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου