Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Δράση "Σπουδάζω Μηχανικός Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας" - Πληροφορίες

Η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συνάντηση, την Πέμπτη 4/7, ώρα 6.00 μ.μ. για να γνωρίσετε τα 5 Τμήματα Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (deaneng.uth.gr), το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, τα εργαστήρια και την έρευνα που εκπονείται σε αυτά. Θα συζητηθούν οι προοπτικές του επαγγέλματος του μηχανικού στη σύγχρονη εποχή στη χώρα μας και διεθνώς.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Η δράση αφορά διαδικτυακή, σύγχρονη παρουσίαση, διάρκειας περίπου 35-45 λεπτών, όπου κάθε τμήμα θα παρουσιάσει τα εξής σημεία:

- Αντικείμενα του επαγγέλματος του μηχανικού που ολοκληρώνει τις σπουδές στο τμήμα - πλήρωση αναγκών της αγοράς εργασίας

- Διάρθρωση του τμήματος στο ΠΘ

- Υποδομές

- Εκπαίδευση

Συμμετέχουν τα Τμήματα:


Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συνδεθείτε:


Meeting ID: 222 889 679 356

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Ανοιχτές Θύρες Της Πολυτεχνικής Σχολής Του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Παρουσίαση

    https://panelladikes24.blogspot.com/2024/07/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή