Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Πρόσκληση Εισακτέων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) έτους 2024 - Εγκύκλιος Κατάταξης και Οδηγός Κατάταξης με Χρήσιμες Πληροφορίες























Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) οι επιτυχόντες/ουσες των Πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2024, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08.00, στη Βάρη Αττικής (Λεωφόρος Ευελπίδων, ΤΚ 16672).

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.


Για να δείτε τον οδηγό κατάταξης με χρήσιμες πληροφορίες για την κατάταξη πατήστε εδώ.

Την ημέρα της κατάταξης οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. 5/19 Ιαν 24 του ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Ζ») της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών, για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025 και επιπλέον πιστοποιητικό γέννησης.

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Οι επιτυχόντες στις στρατιωτικές σχολές πρέπει να κάνουμε εγγραφή στην σχολή όπως στις γίνεται στις υπόλοιπες σχολές ;
    Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε μου,δεν κανεις εγγραφη σαν τα αλλα ΑΕΙ.Εγγραφη γινεται με την ημερα καταταξης σου!

      Διαγραφή