Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αποφοίτων ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ 2ης περιόδου του 2024 - Σύντομα τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι εξετάσεις πιστοποίησης 1.900 αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., που διενεργήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στο 2024.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι που προσήλθαν σε 11 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν με διαφάνεια και εγκυρότητα, σε σύνολο 29 ειδικοτήτων. Κατά την εξεταστική τους διαδικασία διαπιστώνεται εάν ο υποψήφιος κατέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για την ανταπόκριση στο αντικείμενο σπουδών της ειδικότητας του.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ διασφαλίζονται ποιοτικά για την πιστή εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου με δειγματοληπτικούς ελέγχους στα Εξεταστικά Κέντρα και τα Κέντρα Βαθμολόγησης.

Το εξεταστικό κέντρο ΕΠΑ.Σ Ρέντη επισκέφθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, στο οποίο πάνω από 600 εξεταζόμενοι συμμετείχαν στη διαδικασία πιστοποίησης.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, ως πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης να ενημερώνει έγκαιρα τους αποφοίτους που εξετάστηκαν, μέσω της ιστοσελίδας eoppep.gr.

Στους επιτυχόντες, χορηγείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Πτυχίο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 3.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου