Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Βάσεις 2024 ΗΜΕΡ ΓΕΛ 90% για Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) - Πίνακας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 σας παρουσιάζει στον πίνακα που ακολουθεί τις Βάσεις 2024 ΗΜΕΡ. ΓΕΛ 90% για τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

* Πατήστε πάνω στον πίνακα για μεγέθυνση.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πυροσβεστικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Συνολικά 460 θέσεις έμειναν κενές στις στρατιωτικές σχολές! Στα ΓΕΛ υπάρχουν θέσεις αλλά δεν υπάρχουν μαθητές να τις καλύψουν ενώ στα ΕΠΑΛ υπάρχουν μαθητές που έχουν πιάσει την ΕΒΕ αλλά δεν υπάρχουν θέσεις αφού αυτές που τους αναλογούσαν ήταν εξαιρετικά λίγες... Μήπως θα πρέπει να σκεφτούν οι υπεύθυνοι να αυξήσουν το ποσοστό των θέσεων των στρατιωτικών σχολών στα ΕΠΑΛ; Θα βοηθούσε κάπως την κατάσταση στις σχολές Υπαξιωματικών. Δείτε τις βάσεις τους στα ΕΠΑΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε ξεκινάει η κατάταξη της αστυφυλάκων φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή