Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ιδρύεται Σχολή Αστυφυλάκων στο Μουζάκι Καρδίτσας - ΠληροφορίεςΙδρύεται 
Σχολή Αστυφυλάκων στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπως ενημέρωσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης. 

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Η Σχολή θα λειτουργήσει στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μουζακίου όπου μετά τις αναγκαίες εργασίες θα μπορεί να καλύπτει ανάγκες στέγασης τριακοσίων (300) δόκιμων αστυφυλάκων περίπου.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην περιοχή κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας για επιτόπια αυτοψία των εγκαταστάσεων και ζήτησε από το Δήμο Μουζακίου να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η Σχολή να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον προσεχή Οκτώβριο. 

Οι εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας θα παραχωρηθούν στην Ελληνική Αστυνομία για τουλάχιστον είκοσι (20) χρόνια.

Να σημειωθεί ότι Σχολή Αστυφυλάκων λειτουργούσε στην Καρδίτσα, από το Μάϊο του 2003 και ανεστάλη η λειτουργία της το 2012, προκαλώντας αντιδράσεων τοπικών αρχών και φορέων.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου