Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Διαθέσιμη εκ νέου η εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2024 - Πότε η ανακοίνωση των Βάσεων 2024




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Διαθέσιμη εκ νέου η εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2024 στην ιστοσελίδα https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ (μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής σχολών από τα οριστικοποιημένα Μ.Δ.) και πλέον όλοι οι υποψήφιοι που έχουν οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο (με αριθμό πρωτοκόλλου) μπορούν να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΣΑΕΚ - Ενημέρωση.

Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των Βάσεων 2024 σε δέκα (10) μέρες περίπου (πιθανόν τη Δευτέρα 29/7).

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου