Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ανακάλυψε το δικό σου αύριο… στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο!























Ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών που ενδιαφέρονται για τα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου ενόψει της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο διατηρεί τα τελευταία χρόνια έναν ιστοχώρο αναλυτικής παρουσίασης των Τμημάτων του (connect.ionio.gr) με βασικό στόχο την καθοδήγηση των μαθητών του Λυκείου και την αναλυτική ενημέρωσή τους για όλο το εύρος και τις πτυχές των σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο που θα τους οδηγήσει στην σωστή επιλογή σπουδών.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν πιο εξατομικευμένη βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στις γραμματείες των τμημάτων, τα στοιχεία των οποίων φαίνονται στη συνέχεια:





























Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο είναι ένα περιφερειακό, πολυνησιωτικό Ίδρυμα με μοναδικά χαρακτηριστικά ως προς τα αντικείμενα που διδάσκονται, τη διαθεματικότητα και τη διάρθρωση των σπουδών. Με διαρκή επένδυση στην ποιότητα και την καινοτομία, ανταποκρίνεται πλήρως στις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και στα απαιτητικά πεδία των ανθρωπιστικών σπουδών και των τεχνών.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου