Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Επιλέγω Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 2024 - Παρουσίαση τμημάτων























To Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ελληνικό Πανεπιστήμιο που εστιάζει στη βελτίωση της ζωής του ανθρώπου, συνδυάζοντας επιστήμες που σχετίζονται με την υγεία, την τεχνολογία, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κυρίαρχο στοίχημα ήταν και παραμένει η υποστήριξη ενός Πανεπιστημίου φοιτητοκεντρικού που λειτουργεί σε μικρή κλίμακα, με σεβασμό στο άτομο και το ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Διακρίνεται και για την ποιότητα στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο. Είναι το πρώτο που ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησης όλων των μονάδων του το 2018 με πλήρη συμμόρφωση. Συμμετέχει σε λίστες κατάταξης από διεθνείς φορείς σε υψηλή θέση σε εθνικό επίπεδο αλλά και διεθνώς. Είναι στα τρία (3) καλύτερα Ελληνικά Πανεπιστήμια σύμφωνα με WORLD UNIVERSITY RANKINGS (THE) για τα 3 συνεχόμενα έτη 2022 - 2024 και το Πρώτο Νέο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στη διεθνή κατάταξη “THE Young University Rankings 2024”! Με διεθνοποιημένο προσανατολισμό, επιδεικνύει εξαιρετικές διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες και αποτύπωμα, ενώ υποστηρίζει πετυχημένα κοινά προγράμματα σπουδών με άλλα Πανεπιστήμια, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

To Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο διαθέτει 4 Πανεπιστημιακά Τμήματα ιδιαίτερης φυσιογνωμίας στον ελληνικό χώρο, άρτιες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές,υψηλό επίπεδο ερευνητικού έργου και διεθνούς παρουσίαςυψηλά ποσοστά απορρόφησης που διασφαλίζουν ποιοτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον για τους/τις φοιτητές/τριες του και εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης για τους απόφοιτους/ές του.

Στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο λειτουργούν τα εξής Τμήματα:

- Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης (http://www.dhee.hua.gr/) (από το 4ο ΕΠ)

- Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής (http://www.ddns.hua.gr/) (από το 3ο ΕΠ)

- Γεωγραφίας (https://www.geo.hua.gr/) (από 2ο & 4o ΕΠ)

- Πληροφορικής και Τηλεματικής (https://www.dit.hua.gr/index.php/en/) (από 2ο & 4o ΕΠ)

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των 4 Τμημάτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου https://www.youtube.com/playlist?

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες και να μελετήσετε τους οδηγούς σπουδών των Τμημάτων.

Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης https://www.youtube.com/watch?v=Hfm5mmllTwc

Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής https://www.youtube.com/watch?v=yD9UCkiwlEA


Πληροφορικής και Τηλεματικής https://www.youtube.com/watch?v=xcQsbn1kleo

Για ερωτήσεις και απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διασύνδεσης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου: 2109549116,  career@hua.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου