Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος - Έως 2.500 ευρώ στους δικαιούχους




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι αιτήσεις γίνονται είτε απευθείας μέσω της σελίδας https://stegastiko.minedu.gov.gr/ είτε μέσω του gov.gr (εδώ) και η προθεσμία λήγει την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024.

Το ετήσιο στεγαστικό επίδομα χορηγείται στους προπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, Έλληνες ή υπηκόους άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανέρχεται σε χίλια πεντακόσια (1.500) ευρώ.

Αυξάνεται στα δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ αν συγκατοικούν με άλλο φοιτητή (εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις). Επίσης, είναι δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τους δικαιούχους που φοιτούν σε ΑΕΙ εκτός της Περιφέρειας Αττικής ή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Αν υπάρχει συγκατοίκηση στην ίδια μισθωμένη κατοικία εκτός Αττικής ή Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, το επίδομα αυξάνεται στο ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για όλες τις πληροφορίες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου