Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024 που διεξήχθησαν το Σάββατο 29/06/2024 και την Κυριακή 30/06/2024.

Πάνω από 2.900 απόφοιτοι, 23 ειδικοτήτων Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. εξετάστηκαν σε 13 Εξεταστικά Κέντρα που λειτούργησαν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, την Κομοτηνή, τη Λάρισα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Τρίπολη, το Ηράκλειο Κρήτης και την Μυτιλήνη.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ρεμπούτσικα Γεωργία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ευχαριστούν όλους τους συντελεστές, υπευθύνους εξεταστικών κέντρων, εξεταστές, επιστημονικούς συνεργάτες, επιτηρητές και φυσικά τα μέλη της Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΠΕΕΚ) που με τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. https://eoppep.gr.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου