Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Μεγάλη ασέβεια προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 δείχνουν πολλά μέσα ενημέρωσης - Ποια η ευθύνη υποψηφίων και γονέων

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μεγάλη ασέβεια προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 δείχνουν πολλά μέσα ενημέρωσης (εκ των οποίων κάποια χαρακτηρίζονται και μεγάλα) καθώς εκμεταλλεύονται τις εξετάσεις για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες τους.

Μερικές επισημάνσεις από το panelladikes24

- Ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις δημοσιοποιούνται αναρτήσεις για ενδεχόμενες βαθμολογίες των υποψηφίων και πιθανές τάσεις στη διακύμανση των βάσεων για εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

- Συγκεκριμένες αναρτήσεις δημοσιοποιούνται συνεχώς από συγκεκριμένα μέσα και μετά πολλά άλλα μέσα αντιγράφουν αυτές τις αναρτήσεις και σκορπίζουν με αυτές τις πληροφορίες όλο το διαδίκτυο.

- Πολλοί υποψήφιοι και οι γονείς τους πέφτουν στην παγίδα να ασχολούνται με αυτές τις αναρτήσεις, να κάνουν υπολογισμούς για βαθμολογίες, να μετρούν πόσα μόρια πρέπει να γράψουν στα εναπομείναντα μαθήματα κτλ. αντί να επικεντρώνονται στην εξέταση των μαθημάτων που ακολουθούν.

- Και στο panelladikes24 γινόμαστε δέκτες πολλών σχετικών ερωτημάτων και τονίζουμε ότι αυτή τη στιγμή προέχει η ολοκλήρωση των εξετάσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους τους υποψήφιους.

- Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στους γονείς που πρέπει να καταλάβουν ότι δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή ούτε τους ίδιους και κυρίως ούτε τα παιδιά τους με το να ασχολούνται όλη μέρα με τις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και να ψάχνουν πληροφορίες για πράγματα που δεν υπάρχουν ενώ τα παιδιά τους πρέπει να στηριχθούν για τη συνέχεια των εξετάσεων.

- Και να γνωρίζετε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι και ένα μεγάλο και επίκαιρο θέμα και πολλά μέσα θυμούνται αυτές τις μέρες τις εξετάσεις και τους υποψήφιους και προσπαθούν να τους ενημερώνουν αλλά επειδή πολλές φορές δεν γνωρίζουν το θέμα παραπληροφορούν. Και άρα δημιουργούν και σύγχυση στους αναγνώστες τους.

Το panelladikes24, η μοναδική πηγή ενημέρωσης αποκλειστικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προσπαθεί να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις εξελίξεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ. ΟΠΩΣ. ΤΑ. ΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ. ΑΚΟΜΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΣΕ. ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε είναι κακό κάποιος να ψάχνει να ενημερωθεί για κάτι που τον ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες εσύ? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνέχισε κανονικά την ενημέρωσή σου.

      Διαγραφή
  4. οταν εδινα περυσι οι καθηγητες μας ειχαν πει την περιοδο των πανελλαδικων να μην ασχολουμαστε με κινητα,μεσα ενημερωσης και να δουμε τις απαντησεις των θεματων οταν τελειωσουμε και το 4ο μαθημα.Αυτο γενικα βοηθησε οχι μονο εμενα αλλα και τους υπολοιπους συμμαθητες μου.Ειχαμε καθαρο μυαλο εκεινη την περιοδο και ημασταν επικεντρωμενοι αποκλειστικα στο διαβασμα. Πιστευω πως αυτος ειναι ενας τροπος για να ειναι ενας υποψηφιος ψυχραιμος εκεινη την περιοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι βαθμοί μέχρι 10 Ιουλίου και υπολογίζεις τα μόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή