Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Αποτελέσματα ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2020 - Συνεχής ενημέρωση - Ελεύθερος σχολιασμός
Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ΠΚΕ για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση θα είναι καθημερινή.

Αρχική ανάρτηση 26/06/2020 - Τελευταία ενημέρωση 09/07/2020

ΣΣΕ     ΣΣΑΣ     ΣΜΥ     ΣΝΔ     ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Επίσης, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων, μπορείτε να αφήσετε ελεύθερα τα σχόλια σας και οποιαδήποτε επισήμανση σχετικά με τη διαδικασία εισαγωγής σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020.

Δείτε επίσης: 

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020

Στρατιωτικές Σχολές 2020 - Πίνακες δεκτών υποψηφίων και πρόγραμμα ΠΚΕ

Στρατιωτικές Σχολές - Αριθμός εισακτέων σπουδαστών ανά Σχολή για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Στρατιωτικές Σχολές - Ποια είναι τα αγωνίσματα και τα όρια επίδοσης κατά αγώνισμα και Σχολή - Εικόνα

Υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών - Ψυχοµετρικές Δοκιµασίες - Πληροφορίες - DEMO Παρουσίαση

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΣΜΥ 2015 - 2019 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - ΠίνακεςΔείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.189 σχόλια:

 1. Για όσους δίνουν και κολύμπι , δεν πιστεύω να κόβουν από τις τρίχες(!);
  Πχ ξυρισμένα πόδια για τους αθλητές
  Χαζή ερώτηση , οποίος γνωρίζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι δεν σε κόβουν γι αυτό

   Διαγραφή
  2. Δεν εννοώ αν κόβουν για αυτό , εννοώ εάν θέλουν ξυρισμένο σωμα για την επίδοση και καλά.

   Διαγραφή
  3. Είσαι ηλίθιος. Μην πας στρατό. Δεν θα περάσεις καλά.

   Διαγραφή
  4. Μια χαρά θα περασω και θα σταδιοδρομήσω κιόλας!
   Ακαμάτηδες , κακόβουλους βυσματίες σαν του λόγου σου τρώνε ποδι απο τη βασική.

   Διαγραφή
  5. α μωρη , θα καλοπερασεις χωρις τριχουλα

   Διαγραφή
 2. Θα ήθελα να μάθω αν τα αθλήματα του στρατού τα δέχονται πυροσβεστική και αστυνομία γιατί στρατός και πυροσβεστική πέφτουν την ίδια μέρα ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι τα δέχονται. Απλά πρέπει να πας και ένα χαρτί στην πυροσβεστική ( αν περάσεις τα αθλήματα του στρατού) ότι έχεις κριθεί ικανός

   Διαγραφή
  2. Αν κάποιος υποψήφιος κριθεί ΙΚΑΝΟΣ στις ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών , μπορεί να πάρει βεβαίωση και να την καταθέσει τόσο στην ΕΛΑΣ όσο και την Πυροσβεστική

   Διαγραφή
  3. Ισχύει για όλα όχι όμως για το λιμενικό γιατί στο λιμενικό δίνεις και κολύμπι. Αν πάρεις όμως βεβαίωση ότι πέρασες στο λιμενικό ισχύει για όλα τα υπόλοιπα.

   Διαγραφή
 3. Η άποψη σε πια ποσοστα φτάνει... ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΑΠΟΧΗ... ΣΕ ΠΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μετα απο τοσους μηνες εγκλεισμου θα ειναι πιο ελαστικοι οι κριτες η θα ισχυει το αντιθετο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τα ίδια θα είναι...ή μέσα στα όρια ή κοβεσαι.θα σου πουν αν είσαι 18 χρονών και δε μπορείς να τρέξεις η να κάνεις τα άλλα αθλήματα επειδή έχασες 5-6 προπονήσεις δε κανεις.Τα όρια τα γνωρίζετε,ότι λέει η προκυρηξη.δεν υπάρχει χαλαρότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει χαλαρότητα??? Δηλαδή ήρθαν σε εσάς κ σας έδωσαν παραπάνω μόρια έτσι για την πλάκα??? Η είσαι μέσα στα όρια η κοβεσαι....Εδώ παίζεται το μέλλον των παιδιών όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια κ γι'αυτό πρέπει να είναι ΑΠΟΛΎΤΩΣ τυπικοτατοι

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ μου φίλε ή φίλη απαντάς σε κάτι χωρίς αναγνωρίζεις προφανώς ούτε τα βασικά αναφορικά με τα αθλήματα στίβου
   Απλά να σου υπενθυμίσω , χωρίς να αναφέρω και άλλα , ότι η σφαίρα που θα σε καλέσουν να ρίξεις είναι 7 κιλά και κάτι γραμμαρια
   Αν βρεθεί γυναίκα , εκτός της παλαιάς ανατολικής Γερμανίας , που θα ρίξει αυτή την σφαίρα τοτε .... βρήκαμε ταλέντο για την επόμενη Ολυμπιάδα

   Διαγραφή
  3. Τέσσερις φορές πανελλήνιες. Δύο παιδιά από δύο φορές το καθένα. Οι περισσότερες κοπέλες κόβονται στο χιλιαρι. Μετά στη σφαίρα. Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ Ελληνίδες που πιάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ στα αγωνίσματα. Χρειάζεται προπόνηση. Οποιος(α) θέλει ένστολα πρέπει να πιάνει και τα αθλητικά όρια εκτός τις βάσεις που κάθε χρόνο είναι ψηλά. Όχι γκρίνιες. Για όλους και για όλες ισχύουν τα ίδια.

   Διαγραφή
  4. Εγώ ξέρω μόνο ένα. Εφόσον υπάρχουν όρια πρέπει να τηρούνται...Κ αυτά μέρος της εξέτασης είναι

   Διαγραφή
  5. Για τον φίλο ή την φίλη που υπογράφει ως Μ , τελικά τα παιδιά πέρασαν στις στρατιωτικές σχολές ?
   Έπιασαν τα όρια των αθλημάτων ?

   Διαγραφή
  6. Ναι πέρασαν και οι δύο. Ο ένας το 2016 ΕΛΑΣ και ο άλλος πέρυσι Ανθ/γων.
   Σχεδόν οι μισοί επιτυχόντες κάθε χρόνο είναι παλιοί υποψήφιοι. Καλύτερα δύο ή και τρεις προσπάθειες παρά επιτυχία σε σχολή δεύτερης ή τρίτης επιλογής κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο έλεγαν και τα παιδιά. Η δεύτερη χρονιά είναι ευκολότερη από την πρώτη γιατί ρυθμίζεις καλύτερα το χρόνο διαβάσματος και γυμναστικής. Φτάνει να κάνεις αυτό που πρέπει. Καλή επιτυχία σε όλους-ες. Δείτε τις πανελλήνιες σαν ευκαιρία ζωής. Οπότε αξίζει η προσπάθεια.

   Διαγραφή
 7. Ετσι κ ειναι χαλαροι θα πεσουν κορμια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ως γονιός υποψηφίου απλά θα δηλώσω ότι η όλη διαδικασία δήλωσης , δικαιολογητικών , προκαταρκτικών υγειονομικών εξετάσεων , συμπλήρωσης του υγειονομικού δελτίου κλπ κλπ απευθύνεται μάλλον σε ηλίθιους
  Τραγικά γραφειοκρατικό σύστημα , δυσανάγνωστες εγκύκλιοι και γενική αμάθεια από τους υπεύθυνους επικοινωνίας ( έχω ήδη πολλά email που το αποδεικνύουν )
  Επιπλέον πρόσφατα ενημερωθηκαμε ότι οι υγειονομικές / ψυχομετρικες / αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων στρατιωτικών σχολών και Λιμενικού είναι τις ίδιες ημερομηνίες
  Και τελειώνοντας απλά ως παλιός αθλητής και προπονητής να αναφέρω ότι τα μέσα Ιουλίου ΔΕΝ ενδείκνυνται στην Ελλάδα για αθλητικές δοκιμασίες , ακόμη περισσότερο όταν αφορούν παιδιά που δεν έχουν κατάλληλη αθλητική υποδομή και έχουν ελλειπεστατη προπόνηση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που πέρασε η χώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν διαφωνώ.
   Σχετικά όμως με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, αν γίνουν σε στρατιωτική σχολή προσκομίζονται και στο λιμενικό ( γενικά σώματα ασφαλείας)
   το αντίθετο ΔΕΝ ισχύει

   Διαγραφή
  2. Συμφωνώ αν και δεν θυμάμαι τί γίνεται με την κολύμβηση

   Διαγραφή
  3. Πέρυσι όσον αφορά τις ημερομηνίες ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε. Φέτος με την καραντίνα και με κλειστά σχολεία ο καλός μαθητής ρύθμιζε καλύτερα το χρόνο διαβάσματος και άθλησης χωρίς να έχει το άγχος της απουσίας. Περιμένετε λοιπόν αύξηση των βάσεων. Το μόνο θετικό είναι η μεγάλη αύξηση στην ΕΛΑΣ, (800) άτομα.

   Διαγραφή
  4. Προσοχή. Διαβάστε προσεκτικά τις προκηρύξεις. Το λιμενικό δέχεται βεβαίωση ΜΟΝΟ από τη ΣΝΔ ή τη ΣΜΥΝ ή τη ΣΙ που έχουν κολύμπι.

   Διαγραφή
  5. Για το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ: Οι απόφοιτοι ΓΕΛ, να έχουν κριθεί κατάλληλοι για
   ΣΣΕ/Όπλα από τις επιτροπές των ΕΔ, με εξέταση και στην κολύμβηση, οπότε
   λαμβάνουν Βεβαίωση Καταλληλότητας και με την προϋπόθεση ότι έχουν
   προσκομίσει και τις τυχόν επιπλέον υγειονομικές εξετάσεις που έχουν καθοριστεί με
   την σχετική εγκύκλιο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ να έχουν κριθεί κατάλληλοι
   για ΣΜΥ/Όπλα, με εξέταση και στην κολύμβηση.Δε λεει καπου αυτο που εννοεςι.Περυσι ηταν ετσι

   Διαγραφή
 9. Καλα στα αθληματα η Βοηθεια που δινεται στις γυναικες δεν υπαρχει κ αυτο ειναι αδικο και σε καποιο ποσοστο κοριτσιων που πραγματικα αξιζει αλλα και απεναντι στα αγορια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οντως βοηθανε???....εχω θεμα με την σφαιρα

   Διαγραφή
 10. Δεν ισχυουν για ολους τα ιδια. Υπαρχει αδικια και για την κατηγορια των τριτεκνων πολυτεκνων που ευνοουνται συνεχως κ σε ολα.τα παιδια πρεπει να ξεκινανε ολα απο την ιδια ευθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και έναντι θρησκεύματος υπάρχει αδικία ..εφόσον μοριοδοτείται σε ειδική κατηγορία άλλο θρήσκευμα.
   Επίσης ...άλλη κατηγορία εισάγεται με τη βαθμολογία του 'απολυτηρίου'.
   Άλλο...πας 2 χρόνια σχολείο εξωτερικό..έρχεσαι μέσα γράφεις...'άλλες εξετάσεις '...εισάγεσαι στις στρατιωτικές κλπ.
   Να μην επεκταθούμε και σε κάτι άλλα τρυπακια.
   Ας μην δακτυλοδείχνουμε λοιπόν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πολύτεκνες οικογένειες πολλές φορές χωρίς φροντιστήρια..και εισάγονται με ελάχιστα μόρια λιγότερα. Αδικία δεν είναι αυτό.
   Αδικία είναι να μην τους προστατεύει το Σύνταγμα. Ας είμασταν κι εμείς 3τεκνοι και πολύτεκνοι ώστε να μην υπήρχε στη χώρα μας υπογεννητικότητα.

   Διαγραφή
  2. Εσυ ο ιδιος το λες τρυπακι απο δω τρυπακι απο κει γεμισαμε τρυπακια.Εστω κ για λιγα μωρια κρινεται το μελλον των παιδιων .ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

   Διαγραφή
  3. Το λέω...σε αυτό που δεν έγινα σαφής ή γενικά δεν έγινε κατανοητό είναι ότι κακώς στοχεύετε εναντίον των οικογενειών που προστατεύονται από το σύνταγμα κι από ότι βλέπουμε οι βάσεις τους (είναι πολύ υψηλές)...
   ενώ υπάρχουν ένα σωρό ειδικές κατηγορίες από αλλογενείς, συγκεκριμένου θρησκεύματος, αθλητές, Ελλήνων εξωτερικού....βάσεις, βασεις..βάσεις που ανακοινώνονται κάθε χρόνο. Μην συζητήσω για τη δυσλεξία με τα προφορικά. Συμφωνώ μαζί σας..Αλλά διαφωνώ γιατί σε αυτή τη χώρα μόνο οι πολύτεκνοι δεν είναι το πρόβλημα.

   Διαγραφή
  4. Οπως τα λες ειναι φιλε συμφωνω απολυτως .Αυτο με τις ειδικες κατηγοριες με τρελαινει κ μενα.ξεχασες κ τους πυροπληκτους κ πλημυροπαθεις.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

   Διαγραφή
  5. Οι τριτεκνοι και πολύτεκνοι καλώς μπαίνουν στις ειδικές κατηγορίες κατά τη γνώμη μου. Εγώ δεν τόλμησα να κάνω πάνω από δύο παιδιά. Στην Ελλάδα, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω,το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπογεννητικότητα.

   Διαγραφή
  6. Καλα.οταν θα βλεπεις αυτους που υποστηριζεις μα βολευουν τα παιδια εσυ θα γρατσουνας που λενε απο εξω.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμε - 8:04μ.μ. Είσαι μπέμπης και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Μίλα με επιχειρήματα. Σου εύχομαι να μη περάσεις γιατί θα γίνεις κακός ένστολος. Είναι σίγουρο από τον τρόπο που μιλάς. Κακή ανατροφή έχεις. Τη γνώμη μου είπα ευγενεστατα. Μάθε να μιλάς και να γράφεις όμορφα. Σίγουρα έχεις πατώσει. Καληνύχτα....

   Διαγραφή
  8. ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
   Η βοήθεια είναι σαφώς ελάχιστη και προφανώς πρέπει να υπάρχει...
   Τα πρότυπα ,τα ξενόφερτα μας μαραναν, τα οποια στηρίζουν την δημιουργία οικογενειών με 1 το πολύ παιδί,,,, πολλά τα λεφτά και ποιος τα μοιράζεται;

   Εγώ για παράδειγμα είμαι δίδυμος.... έδωσα απο θετική και η αδερφή μου από θεωρητική: 2πλα φροντιστήρια/ 2πλάσια έξοδα (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ)

   Οπότε .. ναι.. απειροελάχιστες είναι οι διευκολύνσεις.

   Διαγραφή
  9. Έτσι ακριβώς. Καλά αποτελέσματα και σε σένα και στην αδερφή σου. Θα είναι καλά είμαι σίγουρος.

   Διαγραφή
  10. Σας βλεπω ανετους κ πολυ χαλαρους με τα υπερ των ειδικων κατηγοριων.αλλα το ξαναλεω οταν ολοι αυτοι απο τις ειδικες κατηγοριες θα ειναι μεσα εσυ θα λες τι εφταιξε.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.

   Διαγραφή
  11. Και εμεις οι πολύτεκνοι λέμε,,,, τι έγινε γιατί αυτός πάει διακοπές, γιατι αγοράζει το ένα και το άλλο ενώ είναι περίοδος πανελλαδικών...
   ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ


   *πλην εξαιρέσεων πάντα*

   Διαγραφή
  12. Τα παντα εχετε κ το ξερεις απο προνομια αλλα οι πανελλαδικες ειναι ο αγωνας κ το αγχος καθε παιδιου.Διαγωνιζεται το μυαλο καθε παιδιου για το μελλον του κ οχι τα ποσα μελη οικογενειας ειναι. ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ.

   Διαγραφή
  13. Πάλι καλά που είναι ανώνυμα γιατί τα αποθυμενα βγαίνουν ευκολότερα.
   Να σκέφτεσε τι λες.. Αν κάποιοι είναι μπροστα από όλους είναι επειδή έχουν ζήσει σε πολυμελείς οικογένειες και έχουν στερηθεί αρκετά ώστε να παλεύουν τη ζωή...
   Δεν διαφωνώ ότι διαγωνίζεται κάθε παιδί και καταβάλει κόπο αλλά τι μου λες ; Ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν παίζει ρόλο; Άλλο να πρέπει να ταισεις 1-2 στόματα και ΑΛΛΟ 4,5 και 6 (τουλάχιστον)!

   Διαγραφή
  14. Οτι κ να λες το ξερεις οτι εισαι σε ολα ευνοουμενος αλλα ετσι μαθατε μια ζωη να κλαιγεστε κ να ειστε κακομοιρηδες.αφου το λεει κ η κατηγορια που ανηκετε.ΕΙΔΙΚΗ.

   Διαγραφή
  15. Εγώ ξέρω ότι ελάχιστα προνόμια έχουμε .
   Οι εικασίες σου είναι ανυπόστατες και άχρηστες. Δικαιολογούνται όμως αν πρόκειται για κάποια αποτυχία , όπως λέω και παραπάνω ...αποθυμένο.

   Διαγραφή
  16. Οχι ελαχιστα ρε φιλε τα παντα εχετε κ μονο να ζητατε ξερετε. Ειδικε.

   Διαγραφή
  17. Ψαξε στο ιντερνετ:προνομια πολυτεκνων κ δεστα μονος σου τα ελαχιστα που σας δινουν.

   Διαγραφή
 11. Με αστυνομία τι γίνεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οι ημερομηνίες για κάθε εξεταστικό κέντρο αθλημάτων ανακοινώνονται ξεχωριστά; Για ΣΜΥ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε δει κάτι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι γινεται με το λιμενικο ποτε θα βγαλει τις θεσεις ;

   Διαγραφή
 13. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. ξέρετε σε περίπτωση που Μια κοπέλα είναι αδιαθετη την ημέρα των αθλητικών δοκιμασιών ,και πρέπει να εξεταστεί και σε κολύμβηση, τι μπορεί να κάνει? Ξέρω ότι μπορεί να πάρει κάποιο χαρτί απο γυναικολόγο Αλλά μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Θα το αναφερεις στην επιτροπη την ημερα των αθλητικων δοκιμασιων θα εξεταστεις σε ολα εκτος απο το κολυμπι και θα σου πουν να πας αλλη ημερα να το δωσεις ,περσι αυτο ειχε γινει με μια γνωστη μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά. Πάντα όμως μέσα στα χρονικά όρια λειτουργίας της επιτροπής ΠΚΕ. Αν και την τελευταία μέρα λειτουργίας της επιτροπής δεν μπορέσεις κόβεται. Πάρα πολλοί-ες κάθε χρόνο δηλώνουν κάποιο κώλυμα και δίνουν αγωνίσματα την τελευταία μέρα.

   Διαγραφή
 15. Καλημέρα με τις πκε αστυνομίας τί γίνεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. παιδια για να παρω βεβαιωση ικανοτητας για λιμενικο δηλωσα σσε οπλα. Επρεπε να δηλωσω και μια απο τις σχολες σι,σνδ ή σμυν ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Παιδιά αστυφυλάκων βλέπετε φέτος 16000-16100?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάπου εκεί ίσως και πιο χαμηλά

   Διαγραφή
  2. Στο Παλαιό σύστημα 16 000 με 16.100 φίλε η αστυνομία φίλε . Για νέο είναι περίεργα τα πράγματα

   Διαγραφή
  3. Τι εννοείς περίεργα;

   Διαγραφή
  4. Αν βλέπεις 16100 απο το παλιό πρπει να έχεις παραισθήσεις

   Διαγραφή
  5. Η αστυνομία στο παλιό σύστημα δηλαδή πόσο πιστεύεις εσύ να φτάσει η βάση ; (unknown 8:05 μ.μ)

   Διαγραφή
 18. στο νεο δεν προκειται να κεπαρασει το 15800

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. το ιδιο θεμα ( με τον ανωνυμο 30 ιουνιου 1.57 μ.μ.). Μου ειχαν στειλει και email αυτο
  Για όσους θέλουν σχολή προκειμένου να λάβουν βεβαίωση γιατί έχουν
  δηλώσει πρόθεση για τα σώματα ασφαλείας να μην αποστείλουν υπεύθυνη
  δήλωση, έχει αποκατασταθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Καλησπέρα σε όλους.
  Τις ιατρικές εξετάσεις που θα δώσουμε για τις στρατιωτικές σχολές πχ καρδιογράφημα και ακτίνα, θα μας τις γυρίσουν πίσω; Ρωτάω γιατί τις χρειάζομαι για τα ΤΕΦΑΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Παιδιά αστυνομία από το παλαιό 16.000 με 16.100 πιστεύω θα φτάσει. Τι λέτε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν δίνω φέτος πανελληνιες αλλά πιστεω θα είναι όπως περυσι η βάση γυρω στα 16 500...το καινούργιο θα έχει τεράστια πτώση

   Διαγραφή
  2. Τι είναι αυτά που λες ρε φιλαράκι . Ίσα ίσα στο παλιό θα έχει μεγάλη πτώση .

   Διαγραφή
  3. Στο παλαιό η βάση της αστυνομίας θα είναι αρκετά ψηλά παιδες διότι οι θέσεις είναι πολύ λίγες σε σχέση με το νέο δείτε βάσεις 2016 παλαιό και νέο σύστημα και θα καταλάβετε

   Διαγραφή
  4. Αφού είναι περισσότερες οι θέσεις και γενικά θα πάρουν περισσότερους εισακτεους , πως γίνεται να μην πέσουν οι βάσεις ; Όλο μλκς λέτε . Άκουσεμε φιλαράκι που ρώτησες μην ακούς κανέναν ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του . Μην αγχώνεσαι

   Διαγραφή
 22. Ότι νά ναι ο καθένας εδώ μέσα πραγματικά. Ο άλλος λέει ότι οι βάσεις στο Παλαιό θα παραμείνουν ίδιες. Και που το ξέρεις εσύ βρε Παπ****** ; Αντίθετα στο Παλαιό πρόκειται να πέσουν αρκετά οι βάσεις γιατί τα θέματα ήταν δύσκολα και οι περισσότεροι απόφοιτοι ξεκίνησαν προετοιμασία μετά τα Χριστούγεννα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά λέει ότι θα ανέβουν . Μην ξεχνάς ότι διεκδικούν μόνο το 9.51% των θέσεων .

   Διαγραφή
  2. Μην ξεχνάς ότι μικρό ποσοστό έγραψε 16 και πάνω άρα θα πέσουν

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άραξε ρε "μάγκα" Που θες να μπεις και στην αστυνομία με τέτοια συμπεριφορά πρόβλεψη κανουμε με τα δεδομένα που έχουμε Ναι μεν δύσκολα από το παλαιό αλλά παίρνουν πολύ λίγα άτομα στατιστικά να το δεις δεν θα είναι πιο κάτω από το νέο σύστημα με την καμία όταν μιλάμε για περίπου 55 άτομα με το παλαιό δες τις βασεις του 2017 που τα θέματα ήταν δύσκολα που έφτασε η βάση και με 180 περίπου άτομα..Δεν το παίζουμε παντογνωστες απλά λέμε εμπειρικά την άποψη μας..

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 24. καλημερα τι θα γινει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τις πκε της αστυνομιας? προς panelladikes24 γνωριζετε κατι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Πόσοι δίνουν αστυνομία με το 4% και τι βαθμό έχουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Εγώ φίλε είμαι με 4% αλλά με το παλιό σύστημα απο θεωρητική και θεωρώ ότι έχω γράψει μέτρια

   Διαγραφή
  3. Εσυ δηλαδή φέτος έδωσες για να καταλάβω.. Εγώ μιλάω για αυτούς που δεν έδωσαν ξανά και πανε με τον βαθμό που έβγαλαν το 2018

   Διαγραφή
  4. Εγώ. 16.100 εσύ πόσο έχεις γράψει?

   Διαγραφή
  5. Σχεδόν 15 700..εισαι αυτός που είχε γράψει 16.078 αν θυμάμαι καλά?

   Διαγραφή
  6. όχι όχι άλλος είμαι εγώ

   Διαγραφή
  7. Αα οκ 4% τριτεκνος εγώ

   Διαγραφή
  8. Εγω με 4 τοις εκατο με 16000

   Διαγραφή
  9. Εγώ 4% με 15000 μόρια κ για τα 3 σώματα

   Διαγραφή
  10. Μόνο εγώ βλέπω βάση για αστφυλακων με 4% από 16+? (Εγώ που έβγαλα 15 700)..βλεπω οτι δίνουν παρα πολλοι, συνολικά έχω βρει 9 άτομα που με περνάνε ( 8 από φόρουμ και μια ΠΚΕ), εγώ τα έχω περασει όλα ακόμα και τα αθλήματα

   Διαγραφή
  11. Δεν ξέρεις τι γίνεται...Θα κοπούν πολλοί στα υγειονομικά αθλήματα κ ψυχομετρικα....Όπως κάθε χρόνο....Επίσης δεν έχει βγει ούτε ο συνολικός πίνακας υποψηφίων για αστυνομία

   Διαγραφή
  12. Μακάρι να φτασει και 14

   Διαγραφή
 26. Αλλά μην ανχώνεσαι τρελέ μου πιο πάνω απο 15.700 δεν υπάρχει περίπτωση να πάει η βάση για αστυνομία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Βγηκαν τα αθληματα για αστυνομια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Εγω 16457 εχω
  Τι πιστεύετε; εχω πιθανότητες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Θα πρέπει να κάνουμε τεστ covid πριν πάμε για τα αθλήματα και Πότε?? Πρέπει νωρίτερα ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ρε παιδιά, στα ψυχομετρικα(στα προφορικά), τι σε ρωτάνε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Σε ποια σχολή θες να πας και γιατί? Το κάνεις για τα χρήματα? Κάτι τέτοια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και τι θα μπορούσαν να πάρουν ως "λάθος" απάντηση ας πούμε;

   Διαγραφή
  2. Αν πεις το κάνω μόνο για τα χρήματα και πεις ότι έχεις άγχος στην δουλειά θα σε κόψουν σίγουρα

   Διαγραφή
 32. Είναι αυστηροί στη τήρηση ορίων στα αθλήματα...Να ξέρετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Στρατιωτικές και αστυνομία αρκετά αυστηροί στο ύψος και στο 1000 . Γενικά πέφτει πολύ κόψιμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην Θεσσαλονίκη που ήμουνα Τετάρτη Πέμπτη έπεσε πολύ κόψιμο από ύψος σε σασ και ΣΜΥ και σήμερα στα αθλήματα στο 1000 και στην σφαίρα (γυναίκες) έπεφτε κόψιμο

   Διαγραφή
  2. Έδιναν και με 10% η μόνο με 90%

   Διαγραφή
 34. Πκε πυροσβεστικής ξέρετε πως έχουν εκεί τα πράγματα;πιο ελαστικοί από τα άλλα σώματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Αστυνομία χαλαρά στα ψυχοτεχνικα αυστηρά στα αθληματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε ουτως η άλλως δύσκολα να κοπείς στα ψυχοτεχνικα

   Διαγραφή
 36. Με το 10% του 19 ξερουμε το συνολο των υποψηφιων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Έχετε καμια ομάδα στο φβ με το 4% για αστυνομία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οχι αλλά αν θες μπορώ να σου πω ποσους συνολο έχω βρεί ( εγώ έχω περασει και ΠΚΕ) Τι βαθμό έχεις βγάλει για να σου πω ποσοι σε περνάνε

   Διαγραφή
  2. 15500 αλλα με το 6% τι λες;

   Διαγραφή
  3. Για το 6% δεν ξέρω δεν νομίζω πως έχεις πολλες ελπίδες για αστυνομία για Λιμενικό έχεις.. Εγώ νόμιζα για το 4% έλεγες

   Διαγραφή
  4. Στο λιμενικο δινουν 5 θεσεις με το 6% του 19.Με 15500 λες εχω ελπιδες εκει και οχι αστυνομια.δυσκολα κ για τα δυο νομιζω.

   Διαγραφή
  5. Ελα.φιλε 8:41 (άλλος απάντησε σε εσένα )είμαι εγώ που έγραψα για την ομάδα στο φβ με 4% δίνω κ για τα 3 σώματα με 15000 μόρια

   Διαγραφή
  6. Είσαι αυτός με τα 14.970 η αυτός με τα 15.030 η 20 δεν θυμάμαι καλά ποσο είχε πει, πάντως είσαι γυρω στην 15 θέση αν είσαι αυτός με τα 14.970( για μένα έχεις ελπίδες για Λιμενικό).. Τα άτομα που σου λέω είναι και από φόρουμ και ΠΚΕ και φίλους αυτών που έδιναν ΠΚΕ..

   Διαγραφή
  7. Ναι φίλε ( 10:27) καμιά σχέση η ζήτηση αστυνομίας λιμενικου, το Λιμενικό είναι πολυ δυσκολο θεωρείται στρατιωτική σχολή και είσαι μαζί με ΣΝΔ.. Κοίτα και για Λιμενικό δυσκολο να μπείς απλά να ξέρεις ότι η βάση θα είναι χαμηλότερη.. Πληροφοριακά η βάση με το 6% παντα ειναι πιο μεγάλη από το 90% παντα.. Τώρα όμως που θα παρει τόσα άτομα η βάση θα έχει σίγουρα πτωση αλλά δεν θα πεσει κατω απο 16 για αστυνομία για Λιμενικό παρα πολυ πιθανο να πεσει κατω απο 16. Αν φτάσει και 15 500 δεν το ξερει κανεις μακάρι να φτάσει να περασεις

   Διαγραφή
  8. Καμια ανοχη στα αθληματα οποιος μπορει καλως αλλιως καναπε κ φβ.

   Διαγραφή
  9. 11:03 με 16000 σε ποια θεση ειμαι; δικο σου γκαλοπ ειναι αυτο ρε συ;

   Διαγραφή
  10. Στην 6..απο αυτους που γνωρίζω.. Φαντασου ποσους δεν γνωρίζω

   Διαγραφή
  11. Είσαι αυτός με τα 15.982; η άλλος καινούριος

   Διαγραφή
  12. Ρε παιδιά σκεφτείτε 2 καλά φέτος για το 4%... 1ον τους πολύ περισσότερους εισακτεους στην αστυνομία 2ον τον ότι φέτος κόβουν εντελώς για πλάκα απ' ότι πέρυσι....Οπότε θα δείξει σίγουρα θα κοπούν κ μεγάλα μόρια .Η ζήτηση πιστεύω είναι ίδια με πέρυσι δεν έχει αλλάξει

   Διαγραφή
  13. Φίλε 11:03 αυτοί οι 15 που είπες τα τις έχουν περάσει τις πκε?

   Διαγραφή
 38. Παιδια φέτος στα αθλήματα κόβουν αβέρτα εδώ στα Τρίκαλα . Εγώ ήμουν στο πρώτο γκρουπ και έκοψαν κοπέλες στο χιλιάρι. Πέρσυ δεν έκοβαν αλλά φέτος επειδή άλλαξε ο υπεύθυνος για τα αθλήματα είναι αλλιώς . Απλά προσέξτε και όσοι έχετε λίγες μέρες ακόμα αξιοποιήστε τες. Κάντε λίγη προπόνηση .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήσουν με 10% η με το 90%

   Διαγραφή
  2. Μπραβο στον επικεφαλη των αθληματων στα τρικαλα.σεβεται τουλαχιστον τον κοπο κ τις προπονησεις των παιδιων που πανιουν τα ορια.

   Διαγραφή
  3. Συνεχισε κ κανε σωστα την δουλεια σου κ οχι δημοσιες σχεσεις.

   Διαγραφή
  4. Ήτανε δίκαιο κ έγινε πράξη

   Διαγραφή
  5. 10% είμαι. Βασικά στο 6% από 2019

   Διαγραφή
  6. Οπότε έδινες με όλους όσους ήταν 10% θυμάσαι να υπήρχαν άτομα που ήθελαν είτε αστυνομία είτε Λιμενικό είτε πυροσβεστικη με το 4%

   Διαγραφή
  7. Στο δικό μου γκρουπ δεν νομίζω να είχα .Ξέρω όμως δύο άτομα με 16300 και 16700

   Διαγραφή
  8. Έχουν γράψει στο φόρουμ η είναι φίλοι σου

   Διαγραφή
 39. Παιδιά σε ποια αθλήματα κόβουν περισσότερο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ανάλογα με τις ικανότητες του καθένα . Συνήθως κόβουν στο χιλιάρι αλλά έχουν κοπεί μέχρι και στο ύψος που θεωρείται το πιο εύκολο. Για να μην πιάσεις τα όρια πρέπει να μην έχεις γυμναστει ποτέ στην ζωή σου . Όπως κάτι κοπέλες πχ που τρέχουν χιλιάρι μια φορά και αυτό όταν δίνουν αθλήματα .

   Διαγραφή
  2. Μάγκες είμαι στο 4.15 αλλά αγχώνομαι,σε ποια επίδοση θεωρείται πως είναι ασφαλές για να μην κοπείς;

   Διαγραφή
  3. Άκου εγώ στις προπονήσεις το έκανα 4 :40. Κι όμως στα αθλήματα το έκανα 4:10 . Όταν δίνεις είναι άλλη φάση .Δίνεις το 100% . Απλά μην κάνεις το λάθος και ξεκινήσεις γρήγορα στην αρχή . Βρίσκεις τον Ρυθμό σου και στα τελευταία 200-150 μέτρα τρέχεις οσο μπορείς πιο γρήγορα .

   Διαγραφή
  4. Αρχικα μπράβο σου που τα κατάφερες,εκείνη τη μέρα είχες κάποιο πλάνο στα ποσα μέτρα να ανοίγεις ένταση πέρα από τα τελευταία 150-200 μέτρα;

   Διαγραφή
  5. Όχι φίλε σταθερό Ρυθμό χρειάζεται . Αν μπορείς πάρε ένα χρονόμετρο μαζί σου . Πρέπει να βγάλεις τα 600 μέτρα σε 2:30 με σταθερό Ρυθμό και μετά στα τελευταία μέτρα όπως σου είπα τρέχα όσο μπορείς . Εγώ ήμουν σε γκρουπ που οι περισσότεροι ήταν από την ΣΜΥ που έκαναν 10%. Καταλαβαίνεις ότι αν τους ακολουθούσα και πήγαινα με τον Ρυθμό τους στα 400 θα είχα πέσει κάτω. Οπότε αν δεις ότι κάποιοι έχουν πιο γρήγορο Ρυθμό από σένα μην αγχωθεις.

   Διαγραφή
  6. Έγινε,ευχαριστω φίλε!!

   Διαγραφή
  7. Εγω εκανα 3.10 το χιλιαρι αλλα τι καταλαβα .ολοι περνανε τελικα.

   Διαγραφή
  8. Όχι φίλε δεν περνάνε όλοι πίστεψε με. Αν δεις τους πίνακες απορριπτεων θα δεις ότι κόβουν και στα αθλήματα και στα ψυχομετρικα και στις υγειονομικές.

   Διαγραφή
  9. Μακαρι να υπαρχει αξιοκρατια.ολοι αυτο θελουμε να τηρουνται τα ορια.

   Διαγραφή
  10. Μόνο η ΣΣΑΣ και η αεροπορία έχει αναρτήσει πίνακες αποτυχοντων και επιτυχόντων . Αν κοιτάξεις πιο πάνω θα δεις ότι υπάρχει λινκ

   Διαγραφή
 40. Καλησπέρα σας!!! Γνωρίζετε πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, πυροσβεστική κτλ. Κάτι άκουσα για 20.000 άτομα ισχύει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λιμενικο 3857 και πυροσβεστικη 4493 συμφωνα με τον πινακα των δεκτων.Για αστυνομια και στρατιωτικες σχολες δεν ξερω

   Διαγραφή
 41. Γεια σε όλους μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω υπάρχει κάποιος τρόπος εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές από την θεωριτικη κατεύθυνση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. σφαίρα συγχωρούν κάποια εκατοστά? Η είναι πολύ αυστηροί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παιδιά αν δεν πιάνεις τα όρια σε κόβουν το είπαμε και πάνω. Για ποιο λόγο να συγχωρούν ? Είναι άδικο προς τους άλλους

   Διαγραφή
 43. στα ψυχομετρικα πόσες ώρες καθόμαστε στο εξεταστικό κέντρο ; Μέχρι μεσημέρι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Μην αγχώνεστε παιδιά ηρεμήστε. Προσωπικά έχω περάσει 3 φορές τα αθλήματα και συγκεκριμένα το 2016 Θεσσαλονίκη ήρθε αξιωματικός και μας είπε τρέξτε όλοι μαζί μη μείνει κάποιος τέρμα πίσω και μη φύγει κάποιος μπροστά και εννοείται μη σταματήσετε ότι και να γίνει όσο μπορείτε. Βέβαια μπορεί να μην ισχύει παντού αυτό και να βρεθεί κάποιος που να πει ότι όποιος δεν πιάσει τα όρια κόβεται αλλά δεν το κάνει κανένας παιδιά. Επίσης να σας πω ότι δεν μας άφησαν να έχουμε ρολόγια. Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα σώματα ασφαλείας. Βέβαια σίγουρα υπάρχουν κάποιο που κόβονται πχ στο ύψος η στο μήκος που εκεί δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να σε περάσουν γτ είναι άδικο προς τους άλλους. Αλλά στο χιλιαρι είναι πιο εύκολο να σε περάσουν. Τονίζω όμως πάλι ότι δεν σημαίνει ότι οκ αντε περάσαμε απλά μη το υποτιμήσετε και πείτε Εντάξει... Θα πάτε και θα τα δώστε όλα με σχεδιο και όχι κουτουρού. Γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει προηγηθεί σε όλους και δεν έχουν κανένα λόγο να το παίξουν μπαμπούλες. Απλά να πάτε σοβαροί χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά. Με ψυχολογία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο λιμενικό υπάρχει στέλεχος με χρονόμετρο για κάνε έναν υποψήφιο κ μόλις τελειώσεις σου ανακοινώνει τον χρόνο σου πέρυσι έκοβαν ακόμα κ για.1 δευτερόλεπτο ....Είχα έναν υποψήφιο που δεν το πέρασε για 2 δευτερόλεπτα τον έκοψαν κ ο πατέρας του παιδιού έκανε ολόκληρο θέμα.... Στο τέλος τους έδιωξαν κ τους δύο

   Διαγραφή
 45. Αν αξιζεις να περασεις αλλιως ανθοκομικη. Ελεος πια.τα ορια ειναι γελοια. Παντου βοηθεια θελετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου ακόμα για ένα δευτερόλεπτο άμα δεν περάσει δεν αξίζει να μπει...Ας δοκιμάσει του χρόνου πάλι η ας πήγαινε πιο προετοιμασμένος....είναι αδικία για τους άλλους...Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια κ γιααγια ειναι η ευκαιρία ζωής οπότε με αυτά δεν παίζουμε

   Διαγραφή
  2. Το 90% των παιδιων κόβεται στην βαθμολογία.. Τα αθλήματα σας πείραξαν

   Διαγραφή
 46. Παιδιά και γω μαζί σας είμαι συμφωνώ. Δεν γνωρίζω την ηλικία σας αλλά πιστέψτε με αν είστε 18 η 19 έχετε να δείτε πολλές αδικίες στην ζωή σας και θα λέτε γιατί γαμωτο.. Απάντηση δεν θα πάρετε ποτέ γιατί έτσι είναι το σύστημα παιδιά. Κοιτάξτε εσείς να είστε σωστοί και δεν θα φοβάστε τπτ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Λοιπόν είστε σοβαροί; αν παιδί 18_23 ετών δεν μπορεί να περάσει το όρια να πάει νομική κύριοι όχι σώματα ασφαλείας..δεν νοείται άνθρωπος να μη τρέχει 1χλμ σε 4 λεπτά..ύψος 1'05 είναι για παιδιά..μήκος 3.5μ; νταξ Αφήστε το..όποιος δεν μπορεί ασ γυμνσζοταν καλύτερα Τέλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειπαμε τα αγωνισματα ειναι γελοια. Με φβ κ καναπε ολη μερα δεν βγαινει.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. Ειμαι απολυτος απο την στιγμη που υπαρχει ισοτητα φιλε μου.οι θεσεις ειναι λιγες αν κ για κοπελες επρεπε να υπαρχει ποσοστοση για αυτες τις σχολες.χορτασαμε απο αυτες .

   Διαγραφή
  4. Παιδιά για τα μόρια κλαίτε , για τα αθλήματα κλαίτε , για το ύψος κλαίτε , για τον δείκτη μάζας σώματος κλαίτε για τα ψυχοτεχνικα κλαίτε. Και ρωτάω εγώ μήπως θέλετε και καμιά πιπ* να σας κάνουν για να μπείτε . Άντε πολύ βουτυρομπεμπεδες είσαστε που θέλετε και σώματα ασφαλείας . Τα σώματα ασφαλείας είναι γερός μπεζακτας, δεν είναι για λινατσες σαν εσάς που κλαίτε με το παραμικρό. Μάθετε να διεκδικείτε με τις δυνάμεις σας και όχι με τα κλάματα . Και εγώ προσωπικά τις πρώτες δύο χρονιές δεν μπορούσα να γράψω τα απαιτούμενα μόρια για την αστυνομία , αλλά έκατσα μέσα για τρίτη χρονιά από τον Σεπτέμβριο και διάβασα και πλέον πιστεύω ότι θα ανταμειφθούν οι κόποι μου .

   Διαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣΤΑ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.

   Διαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου . Αντεύχομαι

   Διαγραφή
 48. Για κοιτάξτε τους υποψήφιους της προκήρυξης που έπρεπε να βγάλουν 100μ κολύμβηση σε 2 λεπτά , 2 χιλιόμετρα σε κάτω από 12, 100μ σε 15" , 10 έλξεις στο μονόζυγο , 40 κάμψεις , 40 κοιλιακούς...Άμα είχαμε κ μεις αυτά τα αθλήματα το.95% θα κοβόταν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι τα αθλήματα των ατόμων που κάναν ειδικές δυνάμεις για την προκήρυξη του λιμενικού,τι συγκρίνεις τώρα;Ένα 18χρονο που μόλις τελείωσε από μια κουραστική χρονιά διαβάσματος με έναν που τελείωσε ειδικές δυνάμεις;

   Διαγραφή
  2. Απο την στιγμη που υπαρχουν τα ορια κ υπαρχει τοσος συναγωνισμος τελος οι χαρες σε κανεναν.

   Διαγραφή
  3. Απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι οι δικοί μας είναι όλο μέσα στην γκρίνια κ παραπονιούνται για το τι??? Για το 1 μέτρο ύψος κ τα 3μιση μετά μήκος?? Τα παιδιά εκείνα που λες από ειδικές δυνάμεις επειδή τα παρακολουθούσα κ εχω πολύ καλό φίλο που έδωσε αχνά δεν εβγαζαν

   ΥΓ. Ειδικές δυνάμεις ήταν πριν χρόνια.Το ότι ήταν καποτε ΕΔ δεν σημαίνει ότι ακόμα κ τώρα είναι σε φόρμα

   Διαγραφή
 49. Γιατι οι αλλες σχολες δεν ανεβαζουν καταστασεις απο τις ΠΚΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον για να μην δείξουν την σφαγή που έγινε χαχαχαχ (πλάκα κάνω)

   Διαγραφή
 50. στα ψυχοτεχνικα στην συζητηση μπορεις να παρεις το λογο οποτε θες?επισης στα αρνητικα για τον χαρακτηρα το ντροπαλος εναι καλη απαντηση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μη σκεφτεσαι απο πριν τι να απαντησεις.Θα αγχωθεις περισσοτερο.Παιρνεις το λογο οποτε θες,αλλα μην διακοπτεις τα αλλα παιδια

   Διαγραφή
 51. Ρε φίλε ξεκινάς ήδη λάθος. Για ποιο λόγο να προετοιμάσεις τις απαντήσεις σου ? Αυτό θέλουν να δουν οι άνθρωποι. Δηλαδή θες στρατιωτικές σχολές και ρωτας εμάς για το αν είναι καλή η όποια απάντηση ? Μην πας καν μετά . Έχει γεμίσει ακατάλληλους ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Τι θέματα βαζουν στην ομαδικη συζητηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παιδιά δεν ξέρω αν στα άλλα εξεταστικα κέντρα κάνουν ομαδική συνέντευξη πάντως στη ΣΜΥ κάναμε μόνο ατομική . Μάλλον λόγω covid-19

   Διαγραφή
 54. Μπραβο κ παλι στον επικεφαλη των αθληματων στα τρικαλα.σωστος επαγγελματιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.
  Αυτή επιτυγχάνεται με το συνδυασμό της καλής βαθμολογίας και της επιτυχίας στις ΠΚΕ. Η επιτυχία ΜΟΝΟ στις ΠΚΕ δε λέει τίποτα. Για όσους φθάσουν κοντά ...στην επιτυχία μην απογοητευθούν.. Για να ολοκληρωθεί ο στόχος σου δεν αρκεί μόνο να μπορείς αλλά και να θέλεις....
  Γι αυτό υπάρχουν οι επιλαχόντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Η ζωη θα τα φερει ετσι οπως πρεπει για ολους. Δυναμη κ υγεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή