Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 – ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (26/6) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 για τους περίπου 82.000 υποψήφιους.

Η φετινή χρονιά είχε κάποιες σημαντικές ιδιαιτερότητες όπως την εξέταση δύο συστημάτων (παλαιό και νέο) αλλά κυρίως την αποχή των μαθητών για δύο μήνες από τις σχολικές αίθουσες λόγω της πανδημίας COVID-19. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι φετινές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν ένα δεκαήμερο αργότερα σε σχέση με πέρσι.

Πλέον, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να ξεκουραστούν και κάποιοι εξ΄ αυτών να συνεχίσουν με τις επόμενες υποχρεώσεις τους (ειδικά μαθήματα, πρακτικές δοκιμασίες για ΤΕΦΑΑ, ΠΚΕ για Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές).

Ωστόσο, πρέπει να ασχοληθούν και με τις επιλογές τους στο Μηχανογραφικό Δελτίο. Δεν πρόκειται για μια εύκολη δουλειά καθώς απαιτεί χρόνο και διάθεση. 

Το panelladikes24 ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες για την επιλογή τους να ενημερώνονται (και κάποιοι πολύ πιστά) μέσα από τις αναρτήσεις του ιστολογίου όλη αυτή την περίοδο.

Επίσης, η ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις θα είναι συνεχής και το επόμενο διάστημα. 

Καλά αποτελέσματα σε όλους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου