Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 κατά την προσέλευση στα εξεταστικά κέντρα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 κατά την προσέλευση στα εξεταστικά κέντρα θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής

- πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

- επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

- γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το δελτίο εξεταζομένου, όμως για λόγους ασφαλείας, να προσκομίζουν κι ένα δεύτερο στοιχείο ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Επίσης, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης, δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου