Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ λίγο πριν την έναρξη των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικών Δοκιμασιών

When to Start Studying CFA Level 2 Curriculum? How Early Should You...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για του υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ έγκυρα και έγκαιρα και σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.

- Οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση κόσμιας συμπεριφοράς και πιστής τήρησης των συστάσεων των μελών της Επιτροπής.

- Οι υποψήφιοι-ες κατά τη διάρκεια των πρακτικών δοκιμασιών πρέπει να έχουν μαζί τους: Αθλητικό ρουχισμό χωρίς διακριτικά στοιχεία στην αθλητική ενδυμασία, που τους ταυτοποιούν και τους διαφοροποιούν από τους/τις συνυποψήφιους/ες τους, Καπέλο, Μπουκάλι νερό, Στυλό.

- Απαγορεύεται η είσοδος στο στίβο και στις κερκίδες σε άτομα που δεν συμμετέχουν στην επιτροπή ή δεν είναι υποψήφιοι.

- Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση, φωτογράφηση των προσπαθειών των υποψηφίων από τους ίδιους ή άλλους εντός και εκτός του σταδίου.

- Αν ορισμένοι υποψήφιοι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη ημερομηνία εξέτασής τους για σοβαρούς λόγους (ειδικά μαθήματα, ασθένεια, ή ατύχημα), αυτοί μπορούν να προσέρχονται ύστερα από επικοινωνία μια άλλη ημέρα. 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες και πρόγραμμα της επιτροπής που θα συμμετέχουν


Δείτε επίσης: 
Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ καθώς και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Τι εννοειτε χωρις διακριτικα στην αθλητικη ενδυμασια ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται στην περίπτωση ασθένειας κάποιου υποψηφίου που δεν του επιτρέπει να λάβει μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες πχ ένα καταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να επικοινωνήσω με την Επιτροπή και να τους ενημερώσω ποιά μέρα θέλω να αγωνιστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή