Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2020 στη διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr

Μηχανογραφικό Δελτίο: Πότε εκπνέει η ημερομηνία υποβολής - Τι ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η εφαρμογή για τα Μηχανογραφικά Δελτία 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr/.

Επισημαίνεται ότι από τις 29/6 υποβάλλεται μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων θα υπάρχει δυνατότητα για Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σχετικά με την έκδοση του κωδικού ασφαλείας (για την εισαγωγή στο σύστημα),

- οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,

- οι υποψήφιοι με την κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου