Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Τα θέματα και οι προτεινόμενες απαντήσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 στο panelladikes24

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

To panelladikes24, η μοναδική πηγή ενημέρωσης αποκλειστικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα δημοσιεύει καθημερινά 

- τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και στη συνέχεια 

- προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιστημονικές ενώσεις. 

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με τη σελίδα του panelladikes24 στην οποία θα δημοσιεύονται τα θέματα, οι προτεινόμενες απαντήσεις και τα σχόλια για τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020

Επίσης, στο τέλος των αναρτήσεων για το κάθε εξεταζόμενο μάθημα θα μπορείτε να αφήνετε ελεύθερα τα σχόλιά σας αρκεί να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά.

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Σημείωση: Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, γονείς και εκπαιδευτικοί μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook και στη συνέχεια να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να παρουσιάζονται πρώτα όλες οι αναρτήσεις του panelladikes24 για να μη χάνετε καμία εξέλιξη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.


panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου