Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Σχετικά με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) για κάθε σχολή/τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την προθεσμία υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων 2022




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά τις ανακοινώσεις όλων των βαθμολογιών για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, το ενδιαφέρον όλων υποψηφίων εστιάζεται στην ανακοίνωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) για κάθε σχολή/τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της προθεσμίας υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων 2022.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται

- η ανακοίνωση των Ελάχιστων Βάσεων Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης,

- η δημοσίευση των Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (ΠΜΔ),

- η εγκύκλιος υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων στην οποία θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες (οδηγίες, προθεσμία κτλ.)

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου