Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΒΑΣΕΙΣ 2022 - Ο πρώτος των πρώτων στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (Κέρκυρα)

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη για το δημόσιο πανεπιστήμιο συγκυρία, σε μια εποχή που τα περιφερειακά πανεπιστήμια πλήττονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε μια εποχή που η αριστεία απαξιώνεται με πρόσχημα την … αριστεία, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας επιλέγεται από τον/ην πρώτο/η σε μόρια επιτυχόντα πανελληνίως. Το τμήμα κάλυψε όλες του τις θέσεις, η βάση του ανήλθε στα 16880 μόρια και ο/η πρώτος/η φοιτητής/τρια του εισήλθε με 25.340 μόρια, τα περισσότερα από όλους τους επιτυχόντες όλων των τμημάτων ΑΕΙ πανελληνίως (ΗΜ. ΓΕΛ 90%).

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.




















Το τμήμα, τα μέλη ΔΕΠ, οι υπόλοιποι διδάσκοντες, το διοικητικό προσωπικό του, συγχαίρουμε όλους τους νέους φοιτητές/τριές μας αλλά και όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και δεν πέτυχαν για την τεράστια προσπάθειά τους. Εκφράζουμε συγχρόνως την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την πλήρωση των θέσεών του τμήματος. Όμως, ΔΕΝ πανηγυρίζουμε. Αντιθέτως, υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες των νέων μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας. Υποσχόμαστε συγχρόνως να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο σύνολό του. Συνεχίζουμε.

Ο Πρόεδρος του ΤΞΓΜΔ

Σωτήρης Λίβας - Καθηγητής

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου