Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ανακοινώνονται οι ΒΑΣΕΙΣ 2022 - Μόνο το panelladikes24 είχε αναφέρει ότι μπορεί να ανακοινωθούν ακόμα και τέλη Ιουλίου




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι ΒΑΣΕΙΣ 2022 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Επίσης, θα δημοσιευτούν και τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Δ.ΙΕΚ για τους υποψήφιους που υπέβαλαν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ).

Φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τόσο νωρίς αφού κάθε χρόνο ανακοινώνονταν τέλη Αυγούστου (πέρσι είχαν ανακοινωθεί στις 27/8). Η μεγάλη αυτή αλλαγή στο χρόνο δημοσίευσης των βάσεων οφείλεται στη μεταφορά φέτος των ΠΚΕ των Στρατιωτικών - Αστυνομικών - Πυροσβεστικών - Λιμενικών Σχολών την άνοιξη από το μήνα Ιούλιο που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

Το panelladikes24 είχε αναφέρει σε σχετική δημοσίευση ενάμιση μήνα πριν, ότι ''οι Βάσεις 2022 θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά πριν τις διακοπές του Αυγούστου (πιθανόν ακόμα και τέλος Ιουλίου)''. Δείτε εδώ.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου