Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Συνεργασία Δ.ΙΕΚ Χίου με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (AEN) - Μηχανικών Χίου

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Δημοσίου ΙΕΚ Χίου (Δ.ΙΕΚ Χίου) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ Μηχανικών Χίου κατά την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Όλη η ενημέρωση για τα ΙΕΚ έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

Η Διοίκηση της Ακαδημίας μάς επέτρεψε τη χρήση των 10 υπερσύγχρονων εργαστηρίων της για τη διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων της σύγχρονης ειδικότητας «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» που θα λειτουργήσει στο Δ.ΙΕΚ Χίου από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Η συγκεκριμένη ειδικότητα βρίσκεται φέτος προς επιλογή πανελλαδικά και στο Παράλληλο Μηχανογραφικό. Τα εργαστήρια της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου πληρούν όλες τις προϋποθέσεις (όπως περιγράφονται στον Οδηγό Σπουδών της Ειδικότητας) και αποτελούν ιδανική επιλογή για την εκπαίδευση των σπουδαστών μας.

Με την ιδιαίτερα σημαντική αυτή συνεργασία, η οικογένεια του Δ.ΙΕΚ Χίου διευρύνεται, καθώς μέρος του εκπαιδευτικού προσωπικού της ΑΕΝ θα διδάξει τα εργαστηριακά μαθήματα της συγκεκριμένης ειδικότητας, αφού ακολουθηθούν οι αυστηροί αξιολογικοί κανόνες επιλογής εκπαιδευτών που επιβάλλει η νομοθεσία των Δ.ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πρωταρχικό μέλημα της Διεύθυνσης του Δ.ΙΕΚ Χίου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, με αυστηρά αξιοκρατική επιλογή και πιστοποίηση των προσόντων των εκπαιδευτών και με σημαντικές συνεργασίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της προσφερόμενης γνώσης σε συνδυασμό με την εμπειρία.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου