Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Τέλος χρόνου για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2022 - Ανοικτά όλα τα Λύκεια για υποστήριξη των υποψηφίων























Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για τα Δημόσια ΙΕΚ ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, και ώρα 24:00

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr για την υποβολή.

Επίσης, σήμερα όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) λειτουργούν για την υποστήριξη των υποψηφίων όπως για να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ή και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή.

Δείτε επίσης:









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου