Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακοίνωση των ΒΑΣΕΩΝ 2022

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη σημερινή (28/7) συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στα πρώτα θέματα τα οποία βρίσκονται στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

«Παρουσίαση από την Υπουργό Παιδείας για τις συνολικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην εκπαίδευση. Να τονίσουμε ότι φέτος για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν νωρίτερα από ποτέ, έως το τέλος αυτής της εβδομάδος, ώστε να διευκολυνθεί και ο προγραμματισμός των γονέων και των νέων φοιτητών. Φαντάζομαι ότι η Υπουργός θα μπορεί να μας δώσει και κάποια ένδειξη από τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν από τις φετινές εξετάσεις. Εγώ να συγκρατήσω τη διαφαινόμενη αύξηση στις εισαγωγές στα δημόσια ΙΕΚ. Είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής παιδείας. Θεωρώ ότι είναι μια θετική εξέλιξη η οποία δικαιώνει τις επιλογές οι οποίες έγιναν από το Υπουργείο Παιδείας».

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου