Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022























Το panelladikes24 συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 καθώς με επίπονη δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Επίσης, και σε όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πρώτης προτίμησης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε σε όλους τους υποψήφιους ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία στιγμή της ζωής τους με μεγάλη σημασία χωρίς όμως να εξασφαλίζει τίποτα αν δεν συνεχιστεί η προσπάθεια με θέληση και με επιμονή.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το panelladikes24 θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για τα πρώτα βήματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ σχετικά με τις εγγραφές, τις μετεγγραφές φοιτητών κ.ά.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


20 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελα παρακαλω οποιος γνωριζει να εξηγησει πως γινεται συμφωνα με τα αποτελεσματα,μια σχολη να εχει ΕΒΕ 8,36 και η βαση της να ειναι 7.840 μορια.Ο συγκεκριμενος υποψηφιος πως κατορθωσε να τη δηλωσει στο μηχανογραφικο του,αφου τα μορια του ηταν χαμηλοτερα απο την ΕΒΕ της σχολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει διαφορετικός τρόπος υπολογισμού της ΕΒΕ για τις σχολες του επιστημονικου πεδίου ή του τομέα και των μορίων των υποψηφίων για κάθε σχολη.

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα του πανελλαδικες24 για την ενημέρωση που μας παρείχε όλη τη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα παιδιά... Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και ενδιαφέρομαι για ικαρων εφοδιαστων ή διοικητικων. Δυστυχώς δεν κατάφερα να περασω με συνέπεια να με επιλαχών. Έχω 16000 λέτε να έχω ελπίδες. Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μαθαίνω την σειρά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό. Θα εξαρτηθεί από τον αριθμό αυτών που θα αποχωρήσουν.

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλλά δύσκολα πλέον.

      Διαγραφή
    3. Για ποια σχολή αν επιτρέπεται και πόσο έγραψες...?

      Διαγραφή
  5. Παιδιά για τις στρατιωτικές σχολές πως μαθαίνω το επιλαχών είμαι; Υπάρχει κάποιο mail η τηλέφωνο; Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Έχεις ελπίδες...Η βάση είναι χαμηλά παραα πολυυυ και φεύγουν αρκετοί... Εύχομαι να σε καλέσουν καλή επιτυχία

      Διαγραφή
    2. γενικη σειρα γελ δεν θα παρει επιλαχοντες διοτι εχει κενες θεσεις. Μηπως εχεις δηλωσει αλλη σχολη πριν απο την ΣΜΥ;

      Διαγραφή
    3. Έχω δηλώσει και ΣΜΥΝ

      Διαγραφή
  7. Παρακαλώ ξαναδείτε τις αντιστοιχίες των σχολών με την ίδια ονομασία για το δικαίωμα μεταγραφής αδελφών γιατί είναι κρίμα να πληρώνει μια οικογένεια δύο νοίκια συν διπλά λειτουργικά έξοδα.
    π χ ο γιος μου είναι σε πολυτεχνική σχολή 3ετης στα Ιωάννινα και η κόρη πέρασε τώρα οικονομικών επιστημών Καστοριάς χωρίς να δίνετε το δικαίωμα για μεταγραφή στο αντίστοιχο τμήμα των Ιωαννίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, είμαι γεννημένος τέλη Νοεμβρίου του 2001. Γίνεται να ξαναδώσω πανελλήνιες του χρόνου για στρατιωτικές σχολές;;; έχω στείλει και mail στα κεντρικά τους αλλά κανένας δεν μου έχει απαντήσει ακόμη... Γνωρίζει κανένας για το όριο ηλικίας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρες την φετινη προκηρυξη και προσθεσε ενα ετος για να δεις αν σε καλυπτει το οριο ηλικιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω κοιτάξει τις προκηρύξεις και δυστυχώς δεν έχει χρονολογία κτλ. Λέει μόνο ότι δεν πρέπει να συμπληρωθει το 22ο έτος της ηλίκιας στις 31/12 του έτους που γίνεται ο διαγωνισμός :(

      Διαγραφή
  10. Πως είναι η εκπαίδευση στην ΣΜΥΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή