Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μηχανογραφικό Δελτίο 2022 - Λειτουργία σχολείων για κωδικό ασφαλείας και αναίρεση οριστικοποιημένου Μ.Δ.




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2022 και η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18-7-2022.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας σας ενημερώνουμε ότι για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 13-7-2022 και την Δευτέρα 18-7-2022.

Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου