Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Επιτυχόντες στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έτους 2022 - Αναμονή σε ποια περιοχή θα φοιτήσουν




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 από το Υπουργείο Παιδείας (για τις ΒΑΣΕΙΣ 2022 πατήστε εδώ), οι επιτυχόντες των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έμαθαν τη σχολή επιτυχίας τους (Πλοιάρχων ή Μηχανικών) αλλά όχι την πόλη που θα φοιτούν.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Η τελική κατανομή όλων των εισαγομένων στις Σχολές των Α.Ε.Ν γίνεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάλογα με τη γενική ή ειδική κατηγορία που ανήκουν, τη σειρά προτίμησης σχολών που έχουν δηλώσει και τον τελικό βαθμό κατάταξής τους.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει οποιαδήποτε νέα πληροφορία. Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.


Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Κάλήμέρά θα πάρουν συμπληρωματικόυς στην ΑΕΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2022-2023 - Πίνακες

    Ποια η σχολή επιτυχίας για κάθε νέο-α σπουδαστή-στρια των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2022

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/08/2022-2023_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρουν επιλαχόντες? Τότε ξανά πάμε για τρίτο γύρο, τι να κάνουμε άμα δεν σε θέλει έτσι είναι Το γέλιο είναι ότι μπήκαν κάτι άτομα οποία δεν να μπορούν να περάσουν ούτε κολύμβηση ούτε ατληματα ούτε περισσότερα από τα μαθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή