Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2022 - Τι πρέπει να γνωρίζετε για ανακοίνωση βαθμολογιών, υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Βάσεις 2022
























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 10/6 οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2022. Οι περισσότεροι των υποψηφίων ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους εκτός από όσους θα εξεταστούν σε Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα και όσους θα συμμετέχουν στις πρακτικές δοκιμασίες για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για ανακοίνωση βαθμολογιών, υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Βάσεις 2022

Ανακοίνωση Βαθμολογιών

Η ανακοίνωση βαθμολογιών των υποψηφίων στα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 θα πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου.

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2022

Οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δ.ΙΕΚ έτους 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα μέσα Ιουλίου. Ωστόσο, οι υποψήφιοι (ΓΕΛ - ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. ή και Π.Μ.Δ. θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το ΥΠΑΙΘ για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) για να έχουν δυνατότητα εισαγωγής στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2022.

Ανακοίνωση Βάσεων 2022

Οι Βάσεις 2022 θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά πριν τις διακοπές του Αυγούστου (πιθανόν ακόμα και τέλος Ιουλίου) σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Η μεγάλη αυτή αλλαγή στο χρόνο δημοσίευσης των βάσεων οφείλεται στη μεταφορά φέτος των ΠΚΕ των Στρατιωτικών - Αστυνομικών - Πυροσβεστικών - Λιμενικών Σχολών την άνοιξη από το μήνα Ιούλιο που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους

Το panelladikes24 θα ενημερώνει συνεχώς για όλες τις εξελίξεις.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου