Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2022 - Αρχαία Ελληνικά - Θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια



ΣΧΟΛΙΑ

- Σχολιασμός των θεμάτων από το φροντιστήριο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τα θέματα στο μάθημα Αρχαία Ελληνικά στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών κρίνονται ως μέτριας δυσκολίας και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούσαν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις απαιτήσεις του διαγωνίσματος. Σχετικά με το διδαγμένο κείμενο, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε κείμενα που πέρσι είχαν αφαιρεθεί λόγω πανδημίας και πιθανόν δε δυσκόλεψαν τους καλά προετοιμασμένους υποψήφιους. Ωστόσο, το αδίδακτο κείμενο είναι αυξημένης δυσκολίας ως προς την επεξεργασία του και οι υποψήφιοι θα αντιμετώπισαν προβλήματα στη μετάφρασή του. Αντίθετα, οι ασκήσεις δεν είναι απαιτητικές εκτός από την τελευταία που είναι πιο δύσκολη αλλά όχι μη αντιμετωπίσιμη από τους υποψήφιους με επαρκή προετοιμασία.


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα με τα θέματα, τις προτεινόμενες απαντήσεις και τα σχόλια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2022.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου