Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών - Όλες οι πληροφορίες με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων από το panelladikes24



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων από το panelladikes24, τη μοναδική πηγή ενημέρωσης αποκλειστικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022;

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν σήμερα, Τρίτη 28/6, μετά τη 1.00 μ.μ.

Θα αναρτηθούν στα σχολεία;

Ναι, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν καταστάσεις με τις βαθμολογίες.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι όταν θα πάνε στα Λύκειά τους;

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο;

Ναι, όλοι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις βαθμολογίες στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπάρχει άλλος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων;

Ναι, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Από το panelladikes24 θα υπάρχει δυνατότητα να δει κάποιος υποψήφιος τους βαθμούς του;

Ναι, σε σχετική ανάρτηση του ιστολογίου - δείτε εδώ.

Κάτι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι;

Όλοι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν σημαντικές αναρτήσεις στο panelladikes24 σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, τον υπολογισμό των μορίων, τις βάσεις της προηγούμενης χρονιάς για όλες τις σχολές κ.ά.

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου