Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Το καφενείο των υποψηφίων στο panelladikes24 - Αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δύο μεγάλες βραδιές αναμονής υπάρχουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Η μία είναι η αποψινή καθώς αύριο (28/6) θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογίες) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Επειδή πολλοί υποψήφιοι αλλά και οι γονείς τους θα έχουν άγχος, θα νιώθουν πίεση κτλ όλο το βράδυ, το panelladikes24 μέσα από την ανάρτηση αυτή θα προσπαθήσει να φέρει όλους τους αναγνώστες πιο κοντά και μοιραστούν τις αγωνίες τους, τις σκέψεις τους και τελικά (αν τα καταφέρουμε) να γίνει πιο ευχάριστη η βραδιά.

Έτσι λοιπόν, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού από όλους τους αναγνώστες αρκεί το περιεχόμενο των σχολίων να μην είναι προσβλητικό ή υβριστικό.

Για την καλύτερη επικοινωνία, αν είναι εφικτό τα σχόλια να έχουν την εξής μορφή

ΟΝΟΜΑ, ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΟΝΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ή ....), ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΧΟΛΙΟ .......................................................

πχ. ΜΑΡΙΑ Π. - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΧΑΝΙΑ

......................................................................

Τονίζεται ότι σχόλια που θα έχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις στο διαδίκτυο (ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κτλ) θα διαγράφονται.

Δείτε επίσης:









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


17 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΤΡΑ
    Καλησπέρα σε όλους, μάλλον οι γονείς έχουμε μεγαλύτερη αγωνία από τα παιδιά μας. Ελπίζω η κόρη μου να πάει όσο καλά υπολογίζει ότι έγραψε και να περάσει στην Ιατρική. Ευχαριστώ το panelladikes24 για την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχε όλη τη χρονιά. Καλά αποτελέσματα και υγεία σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
    Καλησπέρα, απόψε τρεις φίλες θα είμαστε μαζί όλο το βράδυ και αύριο ελπίζουμε να δούμε καλά αποτελέσματα. Και μετά ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΥΡΟΣ Κ. - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Καλησπέρα, θέλω να περάσω Πολυτεχνείο Αθήνας και ελπίζω αύριο να μη χαθούν οι ελπίδες μου. Πολύ άγχος και πολλή κούραση όλη τη χρονιά. Ευχαριστούμε πανελλαδικές24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελένη μητέρα Πειραιάς
    Καλησπέρα, θα είναι μια δύσκολη βραδιά
    Καλά αποτελέσματα στα παιδιά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Καλησπέρα, εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Μια ερώτηση. Έχει βγει η προθεσμία για τα μηχανογραφικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ
    Καλσηπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους! Αστυνομικές Σχολές εδώ και περιμένουμε, όπως ακούγεται, μεγάλη πτώση και λόγω του αυξημένου αριθμού εισακτέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ, ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ. ΝΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑ

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ φίλε δεύτερη φορά φέτος. Αν πιάσω Αστυφυλάκων, μπαίνω και ξαναδίνω για Αξιωματικών.

      Διαγραφή
    3. Προσπαθήστε όσες φορές χρειαστεί. Μην τα παράτησετε ποτέ
      Εγώ πέρασα με την 5η στην αξιωματικών ενώ είχα περάσει και στην αστυφυλάκων πιο πριν.

      Διαγραφή
    4. Ισχύει φίλε μου! Χαρά στο κουράγιο σου! Δεν παρατάμε τον στόχο μας ναι. Καλή και η αστυφυλάκων, εννοείται αλλά έστω από κει μέσα ξαναδίνουμε. Επίσημα πλέον, ξαναδίνω και το 2023 από την αστυφυλάκων.

      Διαγραφή
  7. ΜΑΡΙΑ Π. - ΒΥΡΩΝΑΣ - ΜΗΤΕΡΑ
    ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελένη - Καθηγήτρια - Νέα Σμύρνη
    Καλησπέρα, κάθε χρόνο όλα τα παιδιά έχουν ως στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις. Παιδιά και γονείς, μεγάλη προσοχή και στο Μηχανογραφικό Δελτίο. Καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργος - Υποψήφιος - Κόρινθος
    Καλημέρα, εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Μαύρη χρονιά με κόβιντ19, πόλεμο, αυξήσεις. Ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει σε καλύτερη κατάσταση και να έχουμε πιο ομαλή φοιτητική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεοδώρα Κομοτηνή
    καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους! Μήπως γνωρίζετε πότε θα βγεί ανακοίνωση για τα μηχανογραφικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμητρα .
    Καλά αποτελέσματα
    καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακούω βαθμοί για σώματα ασφαλείας από επαλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα η σχολή καλών τεχνών πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση εισαγωγής σε σχέση με πέρυσι θα υπάρχει αύξηση? ενδιαφέρομαι γι αυτή τη σχολή γιατί μου αρέσει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή