Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 ενόψει της ανακοίνωσης των βαθμών στα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Επίσης, επισημαίνουμε τα εξής:

- η διαδικασία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ δεν εξαρτάται μόνο από τα παραπάνω αποτελέσματα αλλά και από την συμπλήρωση ενός κατάλληλα διαμορφωμένου Μηχανογραφικού Δελτίου σύμφωνα με τις επιθυμίες του υποψηφίου,

- δε θα πρέπει να επηρεάσει τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου ο αριθμός των μορίων του κάθε υποψηφίου καθώς στο Μ.Δ. πρέπει να εκφράζεται το ''τι θέλω'' και όχι το ''τι μπορώ'',

- μην παρασύρεστε από δημοσιεύματα σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και διαδίκτυο για τις Βάσεις 2022 καθώς δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις. Άλλωστε κάθε χρόνο η πραγματικότητα αποδεικνύει την εγκυρότητα ή μη των παραπάνω εκτιμήσεων,

- το panelladikes24 θα συνεχίσει να ενημερώνει για κάθε εξέλιξη με συνεχείς αναρτήσεις,

- στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ελεύθερα εφόσον δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία σε όλους καλά αποτελέσματα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία🏆💪 σε όλους τους υποψήφιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή