Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Μηχανογραφικό Δελτίο 2022 για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) - Δικαιούχοι - Κωδικός ασφαλείας

Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΓΕΛ για το 10% των θέσεων

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο για το 10% έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ - ΕΠΑΛ το 2020 ή το 2021, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Όσοι υποψήφιοι είχαν συμμετάσχει στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 ή του 2021 δεν δικαιούνται να είναι υποψήφιοι φέτος για το 10% των θέσεων (για το έτος κατά το οποίο συμμετείχαν στις επαναληπτικές εξετάσεις) Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ - ΕΠΑΛ, κατά προτίμηση σε εκείνο της αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους, στο κοινό διάστημα 21-30 Ιουνίου.

Επίσης, όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση-Δήλωση είχαν δηλώσει υποψηφιότητα για νέα εξέταση και τελικά δεν προσήλθαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, θα αποκτήσουν κανονικά password στο ίδιο διάστημα (21-30 Ιουνίου) και με αυτό το password θα υποβάλουν αργότερα το μηχανογραφικό τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να είναι υποψήφιοι με το 10%.

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2020 ή 2021. Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι που είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου