Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 - Τι θα γίνει τη Δευτέρα (27/6) - Πώς θα μάθουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Αύριο, Δευτέρα 27/6, θα πραγματοποιηθεί η διακίνηση των βαθμών και των αποκομμάτων των τετραδίων από τα Βαθμολογικά Κέντρα και τα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα προς τις Διευθύνσεις Δ.Ε. ώστε την Τρίτη 28/6 το πρωί, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.

Ποιοι οι τρόποι ενημέρωσης των υποψηφίων

Την Τρίτη 28/6 και ώρα 13.00 οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 θα μάθουν τις βαθμολογίες τους στα εξεταζόμενα μαθήματα με τους εξής τρόπους:

- στα Λύκεια όπου θα αναρτηθούν σχετικές καταστάσεις που θα περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ με τους κωδικούς και τους βαθμούς,

- στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους και

- μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο εφόσον έχουν ακολουθήσει την απαιτούμενη διαδικασία.

Επιπλέον, από το panelladikes24 σημειώνονται τα εξής:

- στην παραπάνω ανακοίνωση δεν θα περιλαμβάνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων καθώς η εξέτασή τους ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30/6, όπως και τα αποτελέσματα των πρακτικών δοκιμασιών για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ,

- η ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί (και να γίνει λίγο πιο νωρίς).

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Το panelladikes24 εύχεται σε όλους τους υποψήφιους καλά αποτελέσματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου