Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Πώς μπορούν οι υποψήφιοι να δουν τα γραπτά των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 - Ποια είναι η διαδικασία - Απαιτείται παράβολο



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Πολλοί υποψήφιοι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 θα ήθελαν να δουν τα γραπτά τους και να διαπιστώσουν πώς προέκυψε η βαθμολογία σε ένα ή περισσότερα μαθήματα.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Το panelladikes24 σας γνωστοποιεί τα εξής:

- υπάρχει δυνατότητα ώστε υποψήφιοι να λάβουν γνώση των γραπτών δοκιμίων τους,

- η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο,

- η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου,

- οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων,

- μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή του e-Παραβόλου στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων». Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου