Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Πότε θα γίνει η ανακοίνωση των βαθμολογιών για τους υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Μόνο στο panelladikes24



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σε συνέχεια της ανάρτησης που δημοσιεύσαμε πριν μια εβδομάδα και σας ενημερώσαμε για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 (δείτε εδώ), σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

- έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022,

- σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καταχώρησης ή επιβεβαίωσης του τηλεφωνικού αριθμού των υποψηφίων για να ενημερωθούν με sms στο κινητό τους τηλέφωνο για τις βαθμολογίες (δείτε εδώ),

- η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/6,

- οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους στα Λύκειά τους και από το διαδίκτυο στη σελίδα results.it.minedu.gov.gr (επιπλέον της δυνατότητας με sms για όσους ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία).

Σημειώνεται ότι στην παραπάνω ανακοίνωση δεν θα περιλαμβάνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων καθώς η εξέτασή τους ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30/6, όπως και τα αποτελέσματα των πρακτικών δοκιμασιών για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Την Τρίτη 28/6 η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

    https://panelladikes24.blogspot.com/2022/06/2022-286.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή