Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Σχολεία - Η «έκρηξη» των κρουσμάτων απειλεί το άνοιγμά τους - Δηλώσεις Ζέττας Μακρή






















Για το άνοιγμα των σχολείων μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή που τόνισε ότι αναμένεται η εισήγηση των ειδικών για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου είναι ο στόχος της κυβέρνησης παρά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα, όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

Η υφυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των ειδικών, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει αλλαγή στα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάτι που έχει διαφανεί από δηλώσεις επιστημόνων όλες τις προηγούμενες μέρες.

Η κ. Μακρή, συγκεκριμένα, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ότι ο προγραμματισμός και η διάθεση της κυβέρνησης είναι τα σχολεία να ανοίξουν στις 10 Ιανουάριου, αλλά πρόσθεσε ότι έχουμε δέκα ήμερες μπροστά μας για να αξιολογηθούν τα δεδομένα.

Επίσης, ανέφερε ότι τα πρωτόκολλα που είχαμε μέχρι τώρα απέδωσαν. Η υφυπουργός δήλωσε ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, έκλεισαν 200 τμήματα στα περίπου 81.000. Η υφυπουργός τόνισε ότι ενδεχομένως η έναρξη των σχολείων θα μπορούσε να γίνει με ένα rapid test.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου