Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ - Έως και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η υποβολή των Αιτήσεων - Δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Έως και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα υποβάλλουν οι υποψήφιοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την Αίτηση - Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους, οι υποψήφιοι (μαθητές ή απόφοιτοι) μπορούν να προμηθεύονται την Αίτηση - Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή τους είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό τους. Στη συνέχεια θα συμπληρώνουν την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχονται στο Λύκειό τους, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση - Δήλωση.

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι απόφοιτοι ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους προσέρχονται στο Λύκειο για να υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει να έχουν κατά την είσοδό τους πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης, ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR προ 72 ωρών ή rapid test προ 48 ωρών).

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους συνδέσμους που ακολουθούν.








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παράταση υποβολής Αίτησης - Δήλωσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/12/2022_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή