Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Πίνακας ικανών υποψηφίων στις ΠΚΕ για την πρόσληψη ειδικών φρουρών της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας - Ποιοι προσλαμβάνονται - Ονόματα


Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Κατόπιν της δημοσίευσης του πίνακα υποψηφίων που κρίθηκαν ικανοί/ες κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), επισημαίνεται ότι σ΄ αυτόν περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ικανοί/ες κατά φθίνουσα σειρά μορίων, ανά κατηγορία. 

Περαιτέρω, τονίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 6000/2/6785-πε΄ από 31-05-2021 προκήρυξη (Α.Δ.Α.: ΩΗ5Ζ46ΜΤΛΒ-Σ98), προσλήψιμη θέση καταλαμβάνουν οι 320 πρώτοι υποψήφιοι της κατηγορίας Α΄ (80%) και οι 80 πρώτοι υποψήφιοι της κατηγορίας Β΄ (20%), οι οποίοι κρίθηκαν ικανοί/ες, ως εμφαίνονται στον προαναφερόμενο πίνακα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι/ες, που δεν καταλαμβάνουν προσλήψιμη θέση, δεν κατοχυρώνουν από την επιτυχία τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις δικαίωμα διορισμού, παρά μόνο σε περίπτωση κένωσης ισάριθμων θέσεων της κατηγορίας, στην οποία εντάσσονται.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου