Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ελληνική Αστυνομία: Νίκη για την εισαγωγή γυναικών στις Σχολές

Μια ταλαιπωρία χρόνων για τις γυναίκες οι οποίες ήθελαν να ενταχθούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας πήρε τέλος
με απόφαση του Αρχηγείου. Η όλη υπόθεση αφορά τη διαφοροποίηση που υπήρχε ως προς το προσόν του ύψους μεταξύ υποψηφίων ανδρών και γυναικών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και προσφυγές στη Δικαιοσύνη η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε ότι τελικά οι γυναίκες που θα περάσουν από τις προκαταρκτικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους σώμα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1.63 και όχι 1.70 όπως ίσχυε μέχρι τώρα και το οποίο ήταν κοινό για άνδρες και γυναίκες.

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι «το τρίτο εδάφιο της περ. α΄ της παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 2226/1994 (A΄ 122) τροποποιείται με την εισαγωγή διαφοροποίησης ως προς το προσόν του ύψους μεταξύ υποψηφίων ανδρών και γυναικών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, και διαμορφώνεται ως ακολούθως: «Τα προσόντα των υποψηφίων και οι προκαταρκτικές εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλονται, είναι κοινές και για τα δύο φύλα με εξαίρεση το ελάχιστο απαιτούμενο ανάστημα, το οποίο είναι τουλάχιστον ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1,70 μ.) για τους άνδρες και ένα μέτρο και εξήντα τρία εκατοστά (1,63 μ.) για τις γυναίκες». Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε η ανακοίνωση αυτή να αποσταλεί στις οικείες Περιφέρειες προς ανάρτηση στον αντίστοιχο πίνακα ανακοινώσεων και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. και των Λυκείων, καθώς και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μια ιστορία με …υψομετρικές διαφορές

Μέχρι τώρα άνδρες και γυναίκες) έπρεπε να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα, ώστε να πάρουν μέρος στις προκαταρκτικές εξετάσεις για την Αστυνομία. Η διάταξη αυτή είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και τελικά μετά από σχετικές προσφυγές η υπόθεση έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο έκρινε παράνομη τη συγκεκριμένη διάταξη η οποία αφορούσε στο κοινό ανάστημα ανδρών και γυναικών. Οι δικαστές έκριναν ότι η επίμαχη διάταξη αντίκειται στο Σύνταγμα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Κοινοτική νομοθεσία. Η ιστορία αυτή ξεκινά από το 1994 όταν η εισαγωγή στις συγκεκριμένες σχολές αποφασίστηκε να γίνεται μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων με κοινό ύψος το 1.70 το οποίο αργότερα κατέβηκε στο 1.65 το 2003 αλλά μετά…ανέβηκε πάλι ανάλογα με απανωτές διατάξεις. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές γυναίκες να χάνουν την εισαγωγή τους στις σχολές, μέχρι που μια κοπέλα με ύψος 1.68 αποκλείστηκε από τις εξετάσεις και αναγκάστηκε να καταφύγει στο διοικητικό εφετείο της Αθήνας και να δικαιωθεί. Αυτή η κατάσταση ταλαιπώρησε πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες ενώ πληρούσαν όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις και κρίνονταν ικανές έχαναν τη θέση τους λόγω ύψους.

Τι ισχύει για την εισαγωγή στην Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία κατατάσσει στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων, σπουδαστές με το σύστημα των γενικών εξετάσεων και των ειδικών εισιτηρίων εξετάσεων, υποψηφίων εξωτερικού, με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που ρυθμίζουν θέματα εισαγωγής σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εφόσον οι υποψήφιοι κριθούν ΙΚΑΝΟΙ κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Στρατού και έπειτα από αίτησή τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους στις καθοριζόμενες από την προκήρυξη ημερομηνίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν άνδρες και γυναίκες Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία, που επιθυμούν να καταταγούν στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Αστυφύλακες ή Υπαστυνόμοι και διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:
  • Δεν υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων.
  • Είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών, που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι της χώρας.
  • Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών Στρατού Ξηράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ.133/2002 (ΦΕΚ Α΄-109), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
  • Έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.
  • Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  • Έχουν ανάστημα άνδρες 1,70 μ. και γυναίκες 1.63
  • Δεν έχουν καταδικασθεί για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της Χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλείας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχομένης από αμέλεια, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, λαθρεμπορίας ή οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών (3) μηνών.
Υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν κατατάσσονται στο Σώμα, αν, μέχρι το χρόνο έκδοσης της διαταγής κατάταξης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις συνίστανται σε ψυχοτεχνική δοκιμασία στις υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι εξετάσεις αυτές είναι ενιαίες και κοινές για τους υποψηφίους και των δύο Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Όσοι υποψήφιοι κρίνονται ΙΚΑΝΟΙ στις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις παραπέμπονται στη συνέχεια στις Αθλητικές Επιτροπές για τον έλεγχο της αθλητικής επίδοσης. Οι υποψήφιοι δοκιμάζονται στα εξής αγωνίσματα:

α. Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16΄΄ (μία προσπάθεια).
β. Δρόμος 1000 μ. σε χρόνο 4΄ και 20΄΄ (μία προσπάθεια).
γ. Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).
δ. Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).
ε. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

Υποψήφιοι που δεν κρίνονται ΙΚΑΝΟΙ σε κάποια από τις αθλητικές δοκιμασίες, αποκλείονται των περαιτέρω δοκιμασιών.

Επίσης, ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ κρίνονται και όσοι υποψήφιοι δεν έχουν το προβλεπόμενο ανάστημα, ύστερα από αναστημομέτρηση όλων των υποψηφίων που γίνεται από την ίδια Επιτροπή πριν από τις αθλητικές δοκιμασίες.

Η φοίτηση στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας διαρκεί οκτώ (8) εξάμηνα, ενώ η φοίτηση στη Σχολή Αστυφυλάκων διαρκεί πέντε (5) εξάμηνα. Όσοι κατατάσσονται στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών και δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, υποβάλλονται στη βασική στρατιωτική εκπαίδευση νεοσυλλέκτων στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ολοκλήρωση της οποίας δίνουν τον προβλεπόμενο όρκο και ο χρόνος υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία θεωρείται χρόνος εκπλήρωσης της στρατιωτικής υποχρέωσης. Σε περίπτωση απόλυσης, αποβολής ή παραίτησης από την Ελληνική Αστυνομία, εκείνων που δεν έχουν συμπληρώσει το χρόνο στρατιωτικής υποχρέωσης, η υποχρέωση αυτή εκπληρώνεται στο ακέραιο στις Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3421/2005 (ΦΕΚ Α΄-302) «Στρατολογία των Ελλήνων».

Οι σπουδαστές των Σχολών κατά τη φοίτησή τους, αλλά και για τη βαθμολογική τους εξέλιξη, κατά τις οικείες διατάξεις, υποβάλλονται μόνο σε γραπτές εξετάσεις.

Επισημαίνεται, ότι οι κατατασσόμενοι, όταν αποφοιτήσουν από τη Σχολή Αστυφυλάκων, δύνανται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για την εισαγωγή τους στη Σχολή Αξιωματικών, με ποσοστό που προβλέπεται κατά τις οικείες διατάξεις.

ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


33 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και 1,63. Ούτε καν 1,65. Μου βρωμάει λιγάκι αυτό. Κάποια θα έχει μεγάλο βίσμα!! Ο στρατός είναι στο 1,65 και η ΕΛΑΣ πιο κάτω; Έλεος!!!! Αν είναι χαλαροί στις ΠΚΕ το 80% των επιτυχόντων θα είναι κοπέλες!!! Καλά κρασιά όπως λέει και ο φίλος παραπάνω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά να έχετε! Οι αποφάσεις πάρθηκαν ήδη! Πολύ δίκαιο!! Γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες θα μπορούν να πετύχουν το στόχο τους! Είτε σας αρέσει είτε όχι λυπάμαι! Κρίθηκε! Και πλάι καλή χρονιά! Με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυναικα στη δουλεια κ ο ανδρας κουλουρακια σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά θελω γνωμη για αστυνομια ή πυροσβεστικη; Δεν ειχα ποτε ονειρο απο μικρος να κανω κατι απο αυτα απλα λογω οικονομικων δυσκολιων τα σκεφτομαι σοβαρα σαν επιλογη. Τι θα με συμβουλευατε να επιλεξω καλυτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενα απο τα δυο. Καλυτερα να πας σε μια σχολη που σου αρεσει και οχι να μπεις σε αυτα τα σωματα μονο επειδη εχουν αποκατασταση.

      Διαγραφή
    2. Αστυνομία φίλε μπες καλύτερα... Για διάφορους λόγους. Μην ακούς τον βλάκα από πάνω που σου λέει να μην πας πουθενά μόνο και μόνο επειδή σου προσφέρουν αποκατάσταση. Πρώτα αυτό πρέπει να κοιτάμε και μετά όλα τα άλλα!δεν σημαίνει ότι επειδή δεν το είχες όνειρο ότι θα είναι χάλια η ζωή σου, προς θεού. Απλά μάλλον είναι του ψιλοφαινεσθαι το παιδί για αυτό σου είπε ότι είπε. Να ξέρεις και στο λέει ένας μεγαλύτερος και από σένα και από το παιδί που σχολίασε ότι σε κανέναν δεν μπορεί να αρέσει 100% αυτό που κάνει. Είναι σχεδόν άπιαστο όνειρο. Να κοιτάς πρώτα την επαγγελματική αποκατάσταση σε συνδιασμό μετά με κάτι που σου ταιριάζει. Καλή χρονιά ν έχουμε

      Διαγραφή
    3. Εάν κοιτάς πρώτα την επαγγελματική αποκατάσταση και όχι το αν σου αρέσει η δουλειά σου το εχασες το τρένο. Ειδικά στα σώματα ασφαλείας.

      Διαγραφή
    4. Κανένα τραίνο δεν έχεις χάσει. Είστε ακόμα παιδάκια Ρε. Προφανώς δεν πρέπει να μισείς την δουλειά που κάνεις ή που έχεις επιλέξει, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και το παιδικό σου όνειρο. Κοιτάχτε να πατάτε λίγο στην γη και όχι στα σύννεφα γιατί δεν σας βλέπω καλά. Ο καθένας έχει δικαίωμα και πράττει όπως εκείνος επιθυμεί. Όλα τα άλλα είναι κόμπλεξ, και φόβος μην δεν μπείτε εσείς οι ίδιοι λόγω αυτού του παιδιού και του κάθε παιδιού. Και άσε να ξέρω εγώ καλύτερα για τα σώματα ασφαλείας πως είναι μέσα κλπ. Μην τα παρουσιάζετε όλα ως κάτι το εξωπραγματικό ή κάτι το οποίο είστε μόνο 2-3 ικανοί να το πραγματοποιήσετε μόνο

      Διαγραφή
    5. Σαν αστυνομικός σου λεω ότι αν δεν την αγαπάς τη δουλειά σου θα είσαι δυστυχισμένος. Αν και από τον λόγο σου καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται.

      Διαγραφή
    6. Πολλά καταλαβαίνεις αλλά μάλλον τίποτα στο τέλος. Εγώ δεν είπα ότι δεν πρέπει να την αγαπάει. Αλλά πώς δεν πρέπει να είναι μόνο αυτό το κριτήριο ή τουλάχιστον να μην είναι το μοναδικό. Τώρα βέβαια αν δεν νοιάζεται κάποιος για τον μισθό που θα περνάει και πως θα επιβιώνει στο μέλλον αυτό είναι ένα άλλο θέμα που εγώ δεν μπορώ να επέμβω. Απλά όλη στην αστυνομία μπαίνετε για έναν χαμηλό μισθό, αλλά σταθερό και σίγουρο. Δεν σας κρίνω. Ο καθένας είναι οι επιλογές του!! Νασαι καλά και καλή χρονιά σου εύχομαι

      Διαγραφή
    7. Εντάξει φίλε. Συνέχισε την ειρωνεία και την αδικαιολόγητη επιθετική στάση σου επειδή δεν συμφωνούμε. Καλές γιορτές λοιπόν.

      Διαγραφή
  6. Επίσης και οι δύο είναι δουλειές που δεν χρηζουν περίεργες και αντίξοες καταστάσεις.. Κατά κύριο λόγο έτσι. Δηλαδή αν ρωταγες για στρατό και ΑΕΝ θα σου έλεγα εκεί πρέπει να μπορείς να αντέχεις και 2-3 αντικειμενικά δύσκολες πρακτικές συνθήκες. Αλλά σε αυτά τα 2 που προαναφέρες κυνήγησε το, Ρώτα γνωστούς να δεις τι προσφέρει το καθένα, βάλτα κάτω, και διάλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλως με φοβιζει με την αστυνομια λιγο το γεγονος οτι πολλοι αστυνομικοι μου λενε οτι το χουν μετανιωσει και οτι η πυροσβεστικη ειναι καλυτερη γενικα..εκει εχω λιγο τις αμφιβολιες μου για την αστυνομια, χωρις να ξερω πως ειναι μεσα ομως και το ενα και το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η ασε τα σώματα ασφαλείας και πανε σε κανένα πανεπηστημιο. Είναι κρίμα να φας την θέση κάποιου που το θέλει πραγματικά και όχι μόνο για τα χρήματα

      Διαγραφή
    2. Oτι θέλει θα κάνει φασιστακι. Εσύ κοίτα την δουλειά σου και αν το αξίζεις θα μπεις εκεί που θες και εσύ. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τους άλλους, για το δικό σου αποτέλεσμα. Αλλά με τέτοια μυαλά σου εύχομαι να μην περάσεις πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Είσαι delusional , βρίσκομαι ήδη σε ένα από τα σώματα ασφαλείας το οποίο οφείλω να μην αναφέρω σε ένα άτομο όπως εσένα. Οπότε πάνε κρύψου στην τρυπα σου τώρα και μοκο. Δεν έχω πουθενα άδικο απλά μάλλον θα είσαι και ΕΣΥ σαν αυτόν/η γι αυτό θα ενοχλήθηκες. Δεν σας αξίζουν τέτοιου είδους δουλειές γι αυτό και στην τελική δεν θα τις κάνετε, και αν τυχαία τις κάνετε, δεν θα τις κάνετε σωστά και γι αυτό μια ζωή θα μετανιώνετε για την δουλειά σας επειδή εισαστε φλώροι!

      Διαγραφή
    4. Πες μου σε ποιο σώμα ανήκεις και ένα όνομα δώσε μου ώστε να τα πούμε από κοντά αυτά περί φλωρων κλπ. Γιατί μάλλον είσαι μικρός και έχεις μεγάλη γλώσσα.

      Διαγραφή
    5. Ουτε το σώμα που ανήκω θα σου πω αλλά ουτε και το όνομα μου, οχι γιατι είμαι φλώρος, (είπαμε ο φλώρος είσαι εσυ και αυτοί που έχουν ίδιο mindset με το δικό σου) αλλά γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολουμαι με άτομα σαν εσενα. Α ξέχασα να σ πω είμαι 4 χρόνια στο σωμα, γι αυτό προσεχε ποιον λες μικρό "μεγάλε"!

      Διαγραφή
  8. Είσαι 4 χρόνια και τι με αυτό? Νομίζεις ότι είσαι κάτι ή πως έγινες κάτι? Ένα τίποτα είσαι. Όταν θα μου πεις ένα όνομα ώστε να ξέρω σε ποιον απευθύνομαι και σε ποιον πουλάει μούρη και μαγκιες ειδικά για σώματα τόσο σοβαρά μπορούμε να τα ξαναπούμε ευχαριστως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να πω το όνομα μου σε έναν που το απαιτεί με όνομα 'ανωνυμος'; και ναι ψευτομαγκάκο, είμαι κάτι, μάλλον κάποιος άλλος δεν είναι που συνομιλεί μαζί μου αυτή τη στιγμή. Άντε πίσω στην τρύπα σου τώρα, παιδάκι.

      Διαγραφή
  9. Και από ότι φαίνεται μια χαρά ήδη ασχολείσαι. Μείνε στο σώμα σου που το κρατάς κρυφό επειδή μπαίνεις απλά ως τρόλακι εδώ μέσα και για να απομακρύνεις άτομα από αυτό που επιθυμούν να κάνουν,ο καθένας για τον δικό του λόγο. Και αυτά του τύπου πρόσεχε κλπ μπορείς να τα λες σε άλλον. Όταν δεν θα είσαι υποχείριο άλλων,και δεν θα έχεις μια ζωή ανώτερους από πάνω σου. Παρολλα αυτά να είσαι καλά και εύχομαι να βάλεις μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να έχω για πολλά χρόνια ακόμα ανώτερους μου, μιας που τελειώσα μια από τις 3 σχολές αξιωματικών των σωμάτων ασφάλειάς, που όπως προανέφερα δεν θα μάθεις ποτέ ποια. Και όπως εσυ, έτσι και εγώ είπα την γνώμη μου. Τέλος πάντων, πολύ αξία σου έδωσα που ίσως δεν θα έπρεπε κιόλας.

      Διαγραφή
  10. Για γέλια είσαι. Κουράστηκα δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαφώς και δεν θα έχεις να πεις κάτι αφού δεν έχεις επιχειρήματα και μυαλό για να τα σκεφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πληροφοριακα το οτι τελειωσες την αξιωματικων δεν σημαινει οτι δεν εχεις ανωτερους και καλο θα ηταν να μιλας καλυτερα οχι να προσβαλεις ανωνυμα κοσμο στο ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπα ότι δεν έχω, αλλά δεν θα έχω για πολύ ακόμα. Επίσης δεν προσβάλλω κανέναν, απλώς απαντάω , όσο μπορώ με ευγένεια, σε άτομα που προσπαθούν να προσβάλουν εμένα.

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζουμε πότε θα βγει η προκήρυξη για την αστυνομία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία προς το παρόν.

      Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Σχολές και τις ΑΕΝ

      https://panelladikes24.blogspot.com/2021/12/2022_61.html

      Διαγραφή
  14. Καιρός και οι άνδρες κάτω του 1,70 που θέλουν την αστυνομία να ξεκινήσουν τις προσφυγές ,εξάλλου ισότητα δεν έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή