Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Έως και 100% ο εμβολιασμός μαθητών Γ΄ Λυκείου σε ορισμένες περιοχές - Θα ανοίξουν αργότερα τα σχολεία μετά τις διακοπές;

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ενημέρωσε ότι ο εμβολιασμός των παιδιών που φοιτούν στο Λύκειο σε πολλές περιφερειακές ενότητες ξεπερνά το 70%, ενώ στην Αττική υπάρχουν περιοχές στις οποίες ο εμβολιασμός των μαθητών της Γ’ Λυκείου αγγίζει έως και το 100%.

Θα ανοίξουν αργότερα τα σχολεία μετά τις διακοπές;

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, 

δεν υπάρχει καμία τέτοια εισήγηση από την Επιτροπή. Όπως ξέρετε, από την ώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, πολύ συχνά, υπήρχαν συζητήσεις και φόβοι και ανησυχίες ότι θα κλείσουν σε δέκα μέρες, σε είκοσι μέρες, σε ένα μήνα, σε δύο μήνες. Τα πρωτόκολλα βάσει των οποίων ξεκινήσαμε και λειτούργησε η δια ζώσης εκπαίδευση, λειτούργησαν πάρα πολύ αποτελεσματικά. Έχουμε μείωση των κρουσμάτων σε ό,τι αφορά στα σχολεία. Ήταν απολύτως προστατευμένοι οι μαθητές, δεδομένου ότι υπήρχε η δυνατότητα πολύ συχνού testing και με βάση αυτή τη λογική προετοιμαζόμαστε και για το άνοιγμα των σχολείων μετά την εορταστική περίοδο. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση αυτή τη στιγμή, καμία εισήγηση στην Επιτροπή αυτή τη στιγμή για πιθανή μετάθεση της λειτουργίας των σχολείων.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου