Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις - Ποια τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας





























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ξεκίνησε σήμερα (1/12) η διαδικασία υποβολής Αίτησης - Δήλωσης των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Η Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις εξετάσεις υποβάλλεται από τους υποψηφίους/ες στα Λύκεια και η σχετική προθεσμία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13-12-2021.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πριν την προσέλευσή τους στα σχολεία

Δεδομένου ότι, η φετινή υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης από τους υποψηφίους θα πραγματοποιηθεί εν μέσω έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, υπενθυμίζουμε ότι όσοι απόφοιτοι ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους προσέρχονται στο Λύκειο για να υποβάλουν Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα εισέρχονται στη σχολική μονάδα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδό τους:

- πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή

- πιστοποιητικού νόσησης, ή

- βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR προ 72 ωρών ή rapid test προ 48 ωρών).

Η διαδικασία υποβολής της Αίτησης - Δήλωσης βήμα - βήμα

1. Ο/Η υποψήφιος/α συμπληρώνει χειρόγραφα την Αίτηση - Δήλωση.

2. Ο/Η υποψήφιος/α ή ο νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του/της την υποβάλλει στο Λύκειο για ηλεκτρονική καταχώριση ο ίδιος μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία στο Λύκειο που φοιτά ή, αν πρόκειται για απόφοιτο, στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του Λύκειο.

3. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση στο πληροφοριακό σύστημα myschool εκτυπώνονται δύο αντίγραφα.

4. Ο/Η υποψήφιος/α ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του, υπογράφει και στα δύο αντίγραφα και παραλαμβάνει ένα, το οποίο και φυλάσσει μέχρι το τέλος των εξετάσεων. Το δεύτερο υπογεγραμμένο αντίγραφο φυλάσσεται στο Λύκειο κατάθεσης.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε (έντυπα αιτήσεων, οδηγίες, εγκύκλιοι κ.ά).







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα μια ερώτηση ο απόφοιτος που δίνει ξανά πανελλαδικές έχει τον ίδιο κωδικό υποψήφιου ή τον δίνει το λύκειο διαφορετικό ( έχει κάνει αίτηση και τον είπε το λύκειο κρατάς τον ίδιο αριθμό( κωδικό))

    ΑπάντησηΔιαγραφή