Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 των υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις (5%) - Τι πρέπει να γνωρίζετε




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την υποβολή Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 των υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

- Οι υποψήφιοι - πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις θα πρέπει να πιστοποιηθούν από τις ειδικές επταμελείς επιτροπές νοσοκομείων του Ν. 3794/2009 (ΦΕΚ 156 Α΄).

- Οι υποψήφιοι/ες αυτοί υποβάλλουν απευθείας διαφορετικό μηχανογραφικό δελτίο για το 5% των θέσεων εισακτέων - χωρίς εξετάσεις με κριτήριο το βαθμό του απολυτηρίου τους, το οποίο ούτως ή άλλως αποκτάται ενδοσχολικά, για όλους τους μαθητές/ριες.

- Αν ωστόσο κάποιος από τους υποψηφίους με σοβαρές παθήσεις επιθυμεί τη συμμετοχή του και στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλει Αίτηση - Δήλωση και συμμετέχει κανονικά και στις πανελλαδικές εξετάσεις.

- Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος με σοβαρή πάθηση δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ή αν θα διεκδικήσει την εισαγωγή του με το 5% - χωρίς εξετάσεις, μπορεί να υποβάλει τώρα Αίτηση - Δήλωση για πανελλαδικές εξετάσεις και τελικά να μην προσέλθει σε αυτές και να ακολουθήσει τη διαδικασία του 5% - χωρίς εξετάσεις.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.






Πατήστε εδώ για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις για τους υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι θέλω.Συνήθως πότε μας ενημερώνουν από το νοσοκομείο ότι το πιστοποιητικό εγκρίθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα με είχαν ενημέρωση των Ιανουάριο. Δηλαδή με την καινούργια χρονιά.

      Διαγραφή
    2. Σε πήραν κάποιο τηλεφωνώ ή σε ενημέρωσαν κάπως διαφορετικά

      Διαγραφή