Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Σε ΦΕΚ η νέα απόφαση με την επέκταση των μέτρων για την πανδημία COVID-19 έως 19 Απριλίου 2021 - Τι θα ισχύσει για τις εκπαιδευτικές δομές (σχολεία, ΑΕΙ, ΑΕΝ, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.)


























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η νέα ΚΥΑ με την οποία επεκτείνονται τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 έως τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021.

Δείτε όσα αναφέρονται στην απόφαση για σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, ΑΕΙ, κολλέγια, ΑΕΝ και κάθε άλλη εκπαιδευτική δομή.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Πώς υπολογίζεται η βάση για τους πολύτεκνους ρε παιδιά δεν μπορώ να κτλβω...τα προηγούμενα χρόνια η ειδική κατηγορία πολύτεκνοι είχαν 1000-1500 μόρια διάφορα από την γενική σειρά,, και στις πανελλαδικές του 2020 είχε σχεδόν 3000 μόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε ανακοινώνονται οι εισακτεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή