Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Σοβαρό θέμα - Δεν υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων για άνοιγμα των φροντιστηρίων

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων πλησιάζει, όμως τα φροντιστήρια παραμένουν κλειστά εδώ και έξι μήνες (από τον Νοέμβριο)
.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε η Υπουργός Παιδείας νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (22/4), οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και στις 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων για άνοιγμα των φροντιστηρίων είπε η κ. Κεραμέως απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Πλέον, όλοι οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι, γονείς και καθηγητές) ελπίζουν να τεθεί το συγκεκριμένο θέμα σε επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών και δοθεί άμεσα μια λογική λύση.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο:

  1. Κάποτε όταν παρουσιάστηκα φαντάρος μου έλεγαν όπου αρχίζει ο στρατός τελειώνει η λογική. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σήμερα όταν αρχίζει να συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών τελειώνει η λογική. Καμία ελπίδα. Σχολείο με τμημα 25 ατόμων ανοιχτό φροντιστήριο με 4-5 άτομα κλειστό. Μπανανια 2021.

    ΑπάντησηΔιαγραφή