Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Τα φροντιστήρια δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα 12 Απριλίου - Δεν έχουμε το πράσινο φως των ειδικών λέει η Κεραμέως






















Τα Λύκεια επαναλειτουργούν τη Δευτέρα 12/4 και ένας από τους βασικούς λόγους που έκαναν την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα σε αυτά είναι και οι επερχόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Μετά την πολύμηνη αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης στα Λύκεια, οι μαθητές επανέρχονται στην κανονικότητα με κάποιες προϋποθέσεις μόνο ως προς τα σχολεία καθώς τα φροντιστήρια θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά.

Το panelladikes24 σε χθεσινή ανάρτηση δημοσίευσε τη σχετική πληροφορία (δείτε εδώ) και σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΝΤ1 και σε ερώτημα ''Γιατί δεν ανοίγουν τα φροντιστήρια;'' απάντησε πως ''δεν έχουμε το πράσινο φως των ειδικών και εξήγησε πως βασικός λόγος είναι πως στο σχολείο η ομάδα των μαθητών είναι σταθερή και δεν εναλλάσσεται''.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου